Foto: instagram.com/blackqueeng/

Ar negaidītām izmaiņām savus fanus iepriecinājusi šova "Saimnieks meklē sievu" iekārojamākā līgaviņa Gunda Jandava (attēlā). Meitene, kura allaž bijusi ogļu melnu matu īpašniece, nokrāsojusi cirtas sarkanbrūnas.

Gunda guva plašu popularitāti pēc dalības saimniekšova trešajā sezonā, kurā nebaidījās kameru priekšā iesist vīrietim, kurš it kā esot grābstījies.

Jaunās meitenes drosmi slavē meitenes, bet skaistumu apbrīno puiši, tāpēc Gunda ir no tiem mīlas spēlēs dalībniekiem, kuru popularitāte pēc attiecību spēles nav zudusi.

Izskatīgā tumšmate pēc šova izveidoja savu "Instagram" blogu, kurā pulcē un ar smukiem selfijiem lutina neskaitāmus fanus. Pēdējā Gundas bildīte izraisījusi īstu ažiotāžu – dāma, kuras ogļu melnie mati, gaišā āda un sarkanās lūpas bija jau kļuvuši par viņas firmas zīmi, pilnībā izmainījusi imidžu.

Gunda tikusi pie zeltaina iedeguma, bet matus nokrāsojusi silti sarkanbrūnā tonī. Lai arī jaunais tēls pilnībā neatbilst Gundas iepriekš radītajam "ledus karalienes" imidžam, tauta ir sajūsmā, un bilde tiek apbērta ar komplimentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!