Foto: AFP/Scanpix
Trešdien, 31. augustā, Venēcijā sākās ikgadējais kinofestivāls, un tā atklāšanā kinozvaigznes, modeles un citas daiļas dāmas uz sarkanā paklāja izrādīja gan dabas dotumus, gan stila izjūtu.

Par apspriestāko festivāla atklāšanas ceremonijas personu kļuva itāļu aktrise Frančeska Čipriani, kuras dekoltē acīmredzamu iemeslu dēļ piesaistīja gan fotogrāfu, gan citu viesu skatienus.

Krietni vien gaumīgāku tērpu bija izvēlējusies atklāšanas filmas "La La Land" zvaigzne Emma Stouna, kuras mirdzošā kleita no "Versace" modes nama ar bārkstīm lejasdaļā izpelnījusies modes un stila kritiķu uzslavas.

Skatienus piesaistīja arī ungāru izcelsmes modele Barbara Palvina, kura pa sarkano paklāju defilēja baltā tērpā ar atkailinātu muguru, bet kleitas piegriezums ļāva daiļavai nepārkāpt trauslo robežu starp gaumi un vulgāru uzbāzību.

Foto: AFP/Scanpix
Tāpat tērpus ar kārdinošiem dekoltē bija izvēlējusies vācu aktrise Nina Hosa, britu daiļava Džemma Artertone, itāļu aktrise Valentīna Lodovīni un citas, bet starp kungiem vislielāko uzmanību izpelnījās vienmēr elegantais Džeremijs Aironss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!