Foto: Privātais arhīvs

Nedēļas izskaņā Sočos sāksies jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis", un šogad starp dalībniekiem ir arī sieviete mātes cerībās – Gaļina Bezruka (attēlā) no Ukrainas.

Kā vēsta Ukrainas mediji, 28 gadus vecā Gaļina ir aktrise, un viņa ne tikai filmējusies dažādos kinoprojektos, bet arī piedalījusies ukraiņu šovā "Голоса страны".

Augusta sākumā viņa apprecējusies ar krievu aktieri Artjomu Aleksejevu, ar kuru iepazinusies kāda seriāla uzņemšanā, un vīra dēļ pārcēlusies uz Maskavu, kur drīz vien tikusi pie lomas režisora Andreja Končalovska mūziklā "Noziegums un sods". Krievijas pilsonību gan viņa vismaz pagaidām negrasās pieņemt un ikdienā bieži brauc uz dzimteni, kur arī strādā.

Intervijā portālam "Segodnya.ua" viņa atzinusi, ka grūtniecība bijusi plānota, bet, kad jaunais pāris uzzinājis par gaidāmo mazuli, viņi sapratuši, ka tomēr nav tam līdz galam gatavi.

"Grūtniecības dēļ man nācās atteikties no daudziem labiem piedāvājumiem, un šī iemesla dēļ man pat sākās neliela depresija. Tik daudz "nē" es vēl savā dzīvē nekad nebiju teikusi," atzinusi aktrise un cer, ka pēc dzemdībām pēc iespējas ātrāk atgūs formu un varēs atgriezties pie darbiem.

Tā kā šī bijusi jau trešā reize, kad Gaļina mēģinājusi tikt uz "Jauno vilni", šo iespēju viņa nav laidusi garām un pieņēmusi izaicinājumu piedalīties.

Tagad, gatavojoties konkursam, visi tērpi tiek šūti ar nelielu rezervīti, jo sievietes vēderiņš aug, tomēr Gaļina ir gatava godam pārstāvēt savu valsti. Viņai gan nākas saskarties arī ar tautiešu kritiku.

"Man šī dusmošanās ir sveša un nesaprotama. Es to saprastu, ja dotos aizstāvēt Krievijas godu. Bet es pārstāvēšu Ukrainu, savu dzimteni! Pār mani kritika lija jau tāpēc, ka es apprecējos ar krievu. Protams, ka man tas ir nepatīkami un aizvainojoši. Vēl pirms diviem gadiem šī tauta bija mūsu ģimene, bet tagad pēkšņi kļuvusi par ienaidniekiem," intervijā "Segodnya.ua" spriedusi ukraiņu daiļava.

Atgādinām, ka konkurss Sočos sāksies 3. septembrī, un Latviju muzikālajā sacensībā pārstāvēs Samanta Tīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!