Foto: Vida Press
Viens no daudzu daiļā dzimuma būtņu gaidītākajiem nākamās Valentīna dienas notikumiem ir erotiskās filmas "Fifty Shades of Grey" ("Greja piecdesmit nokrāsas") turpinājums "Fifty Shades Darker" ("Tumsa piecdesmit nokrāsās"). Šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts kinofilmas treileris.

Arī otrā filma balstīta uz britu rakstnieces E. L. Džeimsas pasaulslaveno erotisko triloģiju, kurā aprakstītas attiecības starp jauniņo, nupat augstskolu beigušo Anastasiju Stīlu un bagāto, izskatīgo, kā arī ļoti veiksmīgo biznesmeni Kristjenu Greju.

Uz lielajiem ekrāniem kaislīgo pārīti atveido aktieri Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone, un šovasar uzņemtie kadri no filmēšanas laukuma liecināja, ka arī jaunajā seksa dižpārdokļa filmā skatītāji tiks priecēti ar kaislīgām un pikantām ainiņām.

Daudzi atzinuši, ka 2015. gada filma "Fifty Shades of Grey" ir viena no visu laiku sliktākajam kinolentēm, taču tās kases ieņēmumi bija žilbinoši, tādēļ nav šaubu, ka arī stāsta turpinājums būs ne mazāk finansiāli veiksmīgs un ienesīgs.

Plānots, ka jaunā filma uz lielajiem ekrāniem iznāks nākamā gada Valentīna dienā. Tas nozīmē tikai vienu – daudziem puišiem līdzīgi kā pērn atkal piespiedu kārtā šo romantisko vakaru nāksies pavadīt kinoteātros.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!