Foto: Vida Press
Pēdējos gados par īstu modes lietu kļuvis pēc dzemdībām apēst placentu. Šādi rīkojušās daudzas pasaulslavenas sievietes, un tagad tapis zināms, ka arī amerikāņu TV šovu zvaigznes un brangā dibena īpašnieces Kimas Kardašjanas brāļa Roberta līgava, striptīza dejotāja Bleka Čaina (attēlā kopā ar Robertu) nelaidīs postā labu mantu.

Blekas un Roberta kopīgais bērns – meitiņa – pasaulē nāks novembrī. Aizvadītās nedēļas nogalē kanālā "E!" debitēja realitātes šovs "Rob & Chyna", kurā tiek atspoguļotas pārīša gaitas.

Čaina jau audzina trīs gadus vecu dēliņu no iepriekšējām attiecībām ar amerikāņu reperi Tyga, kurš, starp citu, ir viņas līgavaiņa Roberta pusmāsas Kailijas Dženneras šī brīža draudziņš.

Šova pirmajā epizodē Čaina skaidrojusi, ka viņa tagad esot kļuvusi gudrāka un izglītotāka. Viņa nesen uzzinājusi, ka placentu iespējams pārvērst tabletītēs, kuru lietošana labvēlīgi ietekmē gan māmiņas, gan mazulīša veselību.

Lai gan placenta, kura grūtniecības laikā pasargā mazuli no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes, tiek uzskatīta par medicīnisko atkritumu, dzīvnieku pasaulē novērojams, ka ne viena vien radībiņa pēc dzemdībām to apēd.

Čaina skaidrojusi, ka arī kaķīši un suņi pēc dzemdībām bieži vien apēd placentu. Tas viņu pamudinājis rīkoties līdzīgi. Tiesa, viņa gan to negrilēs un negatavos vakariņās – placenta tiks nodota farmācijas uzņēmumam, kas to pārstrādās tabletēs.

Atgādinām, ka līdzīgi pēc dēla piedzimšanās rīkojās arī pati Kima Kardašjana – viņas placenta tika pārvērsta tabletēs. Savukārt pat Latvijas celmlauzi placentas ēšanā noteikti dēvējama dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee. Viņa no savas sasaldētās placentas pagatavoja smūtiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!