Foto: Vida Press
Daudzas daiļā dzimuma būtnes, kurām daba devusi nelielas krūtis, sapņo tās palielināt, taču implantu ievietošana ir ne tikai dārgs, bet arī bīstams process. To uz savas ādas izjutusi vācu sabiedrības dāma, aktīva burziņu apmeklētāja un modele Žamila Rove (attēlā).

Ārvalstu mediji vēsta, ka 49 gadus vecajai dāmai dzīves laikā krūšu palielināšanas operācija veikta trīs reizes. Katrā piegājienā viņas ķermenī ievietoti arvien lielāki implanti, taču nesen gadījies ļoti nepatīkams starpgadījums, kura dēļ daiļavai nāksies vēlreiz gulties zem skalpeļa.

Sieviete saņēmusi smagu triecienu, kura rezultātā vienā no viņas krūtīm ievietotais implants pārplīsis. Žamila nekavējoties devusies pārbaudīt savu veselības stāvokli, un atklājies kaut kas ļoti nepatīkams.

"Ārsts iztaustīja manas krūtis un atrada nelielu samezglojumu. Es uzreiz nodomāju, ka tas ir krūts vēzis," vācu izdevumam "Bild" pastāstījusi sabiedrības dāma.

Tiesa, veicot sīkākas pārbaudes, atklājies, ka samezglojums patiesībā ir silikons, kas pēc trieciena izplūdis no pārplīsušā implanta.

Kā pastāstījusi Žamila, drīzumā viņai tiks veikta operācija, lai izlabotu trieciena atstātās sekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!