Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa (attēlā) šobrīd paņēmusi radošo pauzi un cenšas vairīties no sabiedrības. Tapis zināms, ka viņa devusies uz rehabilitācijas klīniku ārstēties no depresijas.

Augusta izskaņā dziedātāja satrieca savus fanus, paziņojot, ka nolēmusi atpūsties no koncertēšanas un jaunu dziesmu ierakstīšanas. Viņa arī neslēpa, ka atkal saasinājusies viņas senā kaite – sarkanā vilkēde, kas ir reta saistaudu autoimūnā slimība.

Slimības cēloņi ārstiem joprojām ir neatklāta mīkla, taču tai ir vairāki simptomi, ar kuriem saskārusies arī Gomesa – nepatīkami izsitumi, locītavu sāpes, nogurums un citi.

Gomesa, paziņojot, ka nolēmusi paņemt radošo pauzi, neslēpa, ka saasinājušās arī citas slimības blaknes, kas saistītas ar viņas mentālo veselību, un slepens informators izdevumam "US Weekly" šonedēļ atklājis, ka dziedātāja cenšas pārvarēt depresiju, satraukumu un panikas lēkmes.

"Selēna cīnās ar sarkano vilkēdi, taču šis pārtraukums vairāk ir saistīts ar viņas mentālo veselību. Viņa mēdz ieslīgt ļoti tumšos periodos," atklājis informators. Tas plašsaziņas līdzekļos licis uzvirmot runām, ka sarkanā vilkēde, iespējams, ir aizsegs daudz nopietnākai slimībai, kuras esamību Gomesa rūpīgi tur noslēpumā.

Tas pats anonīmais avots nopludinājis informāciju, ka klīnika, kurā ārstējas Gomesa, atrodas privātā un klusā vietā Nešvilas pievārtē. Pļāpīgais zinātājs iestādi raksturojis kā "superintensīvu".

Atgādinām, ka šopavasar Gomesa paziņoja, ka sarkanās vilkēdes dēļ viņa 2014. gadā pavadījusi vairākas nedēļas rehabilitācijas klīnikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!