Foto: Vida Press

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma preses fotogrāfiem izdevies tikt pie jauniem foto ar pēdējo gadu slavenāko un, iespējams, pašu skandalozāko "Playboy" zaķīti Holliju Medisoni (attēlā).

Augusta beigās Hollija laida pasaulē savu un vīra Paskvāles Rotellas otro kopīgo bērnu – dēlu. Pēc dzemdībām viņa ļoti vairījusies no liekas mediju un sabiedrības uzmanības. Tā vietā viņa savas gaitas līdz šim atspoguļojusi pati ar "Instagram" foto bloga starpniecību.

Savukārt paparaci 36 gadus veco skaistuli šonedēļ beidzot izdevies iemūžināt sabiedriskā vietā. Tabloīdi vēsta, ka "Playboy" zaķis pieķerts Holivudā, apmaksājot autostāvvietu.

Savās ikdienas gaitās daiļā divu bērnu māmiņa bija devusies īpaši meitenīgā un draiskā tēlā, kas medijiem raisījis asociācijas ar skolnieču formu. Viņa bija tērpusies īsos bruncīšos un zeķubiksēs, uz kurām uzdrukātas pusgarās zeķes.

Pastiprinātu mediju un sabiedrības uzmanību Hollija ieguva pērn, kad publicēja grāmatu "Down The Rabbit Hole" ("Lejup pa truša alu"), kurā atklāja daudz šokējošu lietu par dzīvi "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera villā un pašu skandalozo vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!