Foto: Vida Press

Nesen pasauli pāršalca vēsts, ka britu princim Harijam jau vairākus mēnešus ir slepens mīlas romāns ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu (abi attēlā), kura populāra kļuvusi ar advokātes Reičelas Zeinas lomu seriālā "Suits". Kā jau tas bija paredzams, uzradušies vairāki labdari, kas gatavi medijiem piegādāt sensācijas.

Savs sakāmais par prinča un aktrises attiecībām ir arī Mārklas 51 gadu vecajai pusmāsai Samantai Grantai. Abām sievietēm ir kopīgs tēvs.

Granta intervijā slavenību dzīvi atspoguļojošajam izdevumam "Radar Online" pastāstījusi, ka viņai zināmas lietas, kuru nākšana gaismā pilnībā iznīcinātu viņas 35 gadus vecās pusmāsas romantiskās attiecības ar britu princi.

Granta savu pusmāsu raksturojusi kā narcistisku, patmīlīgu un egoistisku būtni, kura atteikusies palīdzēt savai ģimenei ļoti grūtā brīdī.

Nesen abu sieviešu kopīgais tēvs Tomass Mārkls pasludinājis bankrotu – viņa parādi sasniedz vairāk nekā 30 tūkstošus ASV dolāru. Tiesa, aktrise savu tēti nav atbalstījusi nedz finansiāli, ne psiholoģiski.

Granta, kura ir rakstniece, stāstījusi, ka viņa vairāk nekā 12 gadus audzinājusi, rūpējusies un materiāli atbalstījusi savu pusmāsu, kad tā savulaik dzīvojusi Kalifornijā, taču nesen iegūtā slava, bagātība un atpazīstamība Meganu esot ļoti izmainījusi.

"Karaliskā ģimene būtu pārsteigta, ja uzzinātu, ko viņa nodarījusi pati savai ģimenei. Patiesība iznīcinātu viņas attiecības ar Hariju, un viņš ar viņu noteikti vairs negribētu satikties, jo viņas reputācija būtu sagrauta," "Radar Online" sacījusi Meganas pusmāsa.

Granta atzinusi, ka viņa un tēvs jūtas ļoti sāpināti, jo, kad Megana kļuvusi slavena, viņa radiniekiem nav sniegusi emocionālu un finansiālu atbalstu. Tā, piemēram, kad Tomass Mārkls pasludinājis savu bankrotu, viņš aizceļojis uz Meksiku un kopš tā brīža tuviniekiem nav devis nekādu ziņu.

Tiesa, Samanta pagaidām gan nolēmusi paturēt pie sevis visus pusmāsai neglaimojošos faktus, jo viņa radinieci vēlas iebiedēt. Viņas mērķis ir panākt, lai Megana pārdomā savu rīcību un to, kā viņa līdz šim izturējusies pret tuviniekiem.

Savukārt kāds tuvs Meganas draugs, kurš vēlējies palikt anonīms, sacījis, ka Megana jau no agras bērnības esot sapņojusi kļūt par princesi, tādēļ viņa izmisīgi darot visu iespējamo, lai saglabātu attiecības ar Hariju, un pusmāsas draudi esot viņu ļoti satraukuši.

Jāatzīmē, ka nedz Harijs, nedz Mārkla joprojām nav publiski apstiprinājuši, ka viņiem būtu attiecības, taču avoti medijiem atklājuši, ka abi slepus satiekas jau vairākus mēnešus un aktrise pat esot nakšņojusi Kensingtonas pilī un iepazinusies ar vairākiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!