Foto: Vida Press
Krūšu palielināšanas operācijas ir, iespējams, pats populārākais plastiskās ķirurģijas pakalpojums, un tikai likumsakarīgi, ka īpaši liels pieprasījums pēc tām ir šovbiznesa zaigžņu vidū. Tiesa, publiski atzīt un neslēpt, ka krūtis ir mākslīgi uzlabotas, atļaujas tikai retā.

Nenoliedzami, ka kuplu un formīgu krūšu īpašniece, kura savas sievišķīgās aprises izcēlusi ar dziļu dekoltē vai interesanta piegriezuma tērpu, vienmēr tiks pamanīta, bet jābūt gana drosmīgai un pārliecinātai par sevi, lai atzītu, ka aci piesaistošie labumi ir mākslīgi.

"Delfi Izklaide" piedāvā iepazīties ar pasaules šovbiznesā labi zināmām sievietēm, kuras nav kautrējušās publiski pavēstīt, ka palielinājušas savas dabas dotās nelielās krūtis.

Pamela Andersone

Foto: Vida Press

Amerikāņu modele, aktrise un kulta seriāla "Baywatch" zvaigzne Pamela Andersone (attēlā) ir ne tikai deviņdesmito gadu sekssimbols un visu laiku slavenākais "Playboy" zaķītis, bet arī, iespējams, pasaulē apspriestāko krūšu īpašniece.

Gadu gaitā Pamelas vārds, lielas krūtis un silikona implanti ir kļuvuši teju par sinonīmiem, bet vispasaules slavu Andersone izpelnījās deviņdesmitajos gados, kad ne tikai strauji attīstījās viņas karjera, bet arī krūtis acīmredzami uzbrieda.

Andersone gan nekad nav slēpusi, ka viņa savas karjeras pirmsākumos veikusi krūšu palielināšanas operāciju. Tāpat zināms, ka dažus gadus vēlāk modeles iepriekšējie implanti tika aizstāti ar lielākiem.

Tiesa, neilgi pirms gadsimtu mijas Andersones krūtis atkal saruka – milzu 34DD izmēra silikona implanti 1999. gadā no viņas ķermeņa tika izņemti. Toreiz daiļava medijiem klāstīja, ka jau sen esot vēlējusies to izdarīt.

Tiesa, par šobrīd 49 gadus vecās Andersones sievišķīgajiem apaļumiem joprojām klīst dažādas spekulācijas, un laiku pa laikam uzvirmo runas, ka viņas krūtis arī tagad nav pavisam īstas.

Karmena Elektra

Foto: Vida Press

Droši var teikt, ka daudziem, izdzirdot modeles un kulta seriāla "Baywatch" zvaigznes Karmenas Elektras (attēlā) vārdu, prātā tiek uzburta ainiņa, kurā viņa, tērpusies sarkanā peldkostīmā, palēninājumā skrien pa pludmali.

Deviņdesmitajos gados Elektras krūtis no dabas dotā 32B izmēra tika palielinātas līdz DD apmēriem, un tas viņai palīdzēja ne tikai kļūt par sekssimbolu un pielūgsmes objektu, bet arī dabūt uzrāvienu profesionālajā karjerā.

Tiesa, pirms dažiem gadiem intervijā izdevumam "Fabulous" Elektra atzina, ka krūtis savulaik palielinājusi, jo kāda draudzene ar mākslīgiem pupiņiem viņai devusi padomu, ka tas palīdzēšot kļūt slavenai. Droši var apgalvot, ka viedā "labdare" pat ne mazdrusciņ nesameloja.

Kellija Roulenda

Foto: Vida Press

Arī savulaik populārās amerikāņu meiteņu popgrupas "Destiny's Child" bijusī dalībniece, dziedātāja Kellija Roulenda (attēlā) var lepoties ar silikona implantiem.

Tiesa, Roulendas gadījums ir īpašs – daiļavai izdevās kļūt atpazīstamai ar dabas dotajiem apaļumiem. 2013. gadā intervijā izdevumam "Shape" Roulenda atzinās, ka tikai 2009. gadā viņai veikta krūšu palielināšanas operācija.

Kad tika palielinātas Roulendas krūtis, viņa bija 28 gadus veca, un šo sapni dziedātāja bija lolojusi aptuveni desmit gadus. "Jau 18 gadu vecumā gribēju palielināt krūtis, bet mana mamma un Bejonsas Noulzas mamma man ieteica to kārtīgi apdomāt. Tā nu es ņēmu vērā šo padomu un nogaidīju 10 gadus," intervijā klāstīja Roulenda.

Igija Azalija

Foto: Vida Press

Austrāliešu izcelsmes dziedātājas Igijas Azalijas (attēlā) krūtis tika palielinātas pirms aptuveni diviem gadiem, un kopš tā laika viņas karjera virzījusies tikai uz augšu.

Intervijā sarunu šovā "The Ellen DeGeneres Show" daiļava šopavasar pastāstīja, kas viņu pamudinājis palielināt krūtis.

"Man nebija pupu. Pirms tam man bija tikai krūšu gali, bet tagad man ir arī krūtis. Nodomāju –– man tās varētu noderēt," savu lēmumu komentējusi Azalija, apliecinot, ka viss ir tieši tik vienkārši.

Kortnija Stodena

Foto: Vida Press

Šobrīd 22 gadus vecā amerikāņu sabiedrības dāma un par nepilngadīgo līgavu dēvētā Kortnija Stodena (attēlā) jau pusaudzes gados zināja, kas jādara, lai dzīvē izsistos – jāpalielina krūtis.

16 gadu vecumā Kortnija apprecējās ar Holivudas aktieri Dagu Hačinsonu, uz visu mūžu sev piekabinot nepilngadīgās līgavas birku. Savukārt, sasniegusi pilngadību, viņa sev uzdāvināja krūšu implantus.

Kopš tā laika sava apetītlīgo auguma aprišu izrādīšana publiskos pasākumos kļuvusi par Stodenas iecienītāko nodarbi un slavas kaldināšanas pamatakmeni, palīdzot viņai kļūt par vienu no ārvalstu tabloīdu iecienītākajiem personāžiem.

Dollija Pārtone

Foto: AFP/Scanpix

Vien 154 centimetrus garā amerikāņu kantri mūzikas zvaigzne Dollija Pārtone (attēlā) ir atpazīstama ne tikai ar balss dotībām, bet arī iespaidīgo krūšu rajonu un sievišķīgo figūru izceļošiem kostīmiem.

Pārtone savulaik stāstījusi, ka pirmo reizi savas krūtis palielinājusi astoņdesmitajos gados. Šādu lēmumu viņa pieņēmusi, jo strauji zaudējusi svaru, kā rezultātā manāmi sarukuši arī viņas sievišķīgo labumu apmēri.

Kas interesanti, Pārtone nekad nav kautrējusies runāt un pat jokot par krūšu palielināšanu un arī daudzām citām izskata uzlabošanas operācijām, kas laika gaitā viņai veiktas vairākkārt.

"Jā, tās ir manas. Pašas pirktas un apmaksātas," savulaik publiski par savām mākslīgi uzlabotajām krūtīm jokojusi Pārtone.

Kortnija Kardašjana

Foto: Vida Press

Reti kurš neko nav dzirdējis par slavenajām amerikāņu realitātes šovu zvaigznēm trejmāsiņām Kimu, Hloju un Kortniju Kardašjanām. Viņu dupšus un krūtis apbrīno visā pasaulē, taču, kā jau tas nereti mēdz būt šovbiznesā, ne viss ir tā, kā izskatās.

Lai Kardašjanu ģimenītes pārstāves apgalvo, ka viņu brangās pēcpuses ir dabas dotas, vienai no viņām – šobrīd 37 gadus vecajai Kortnijai (attēlā priekšplānā) – tomēr bijusi drosme atzīties, ka dažas viņas ķermeņa daļas ir mākslīgi uzlabotas.

Vienā no ģimenes veidotā šova "Keeping Up With The Kardashians" epizodēm Kortnija atzinās, ka 22 gadu vecumā viņai tika palielinātas krūtis. Tiesa, pirms pāris gadiem viņa gan sūdzējās, ka savu jaunības dienu lēmumu nožēlo.

"Manas krūtis ir palielinātas, bet, ja es varētu pagriezt atpakaļ laiku, es to nebūtu darījusi. Tās arī pirms tam bija diezgan jaukas," intervijā izdevumam "Showbiz Spy" pirms aptuveni pieciem gadiem sacīja Kortnija.

Keitija Praisa

Foto: AP/Scanpix

Arī 38 gadus vecās britu modeles, sabiedrības dāmas un TV personības Keitijas Praisas (attēlā) slavas pamats ir milzu krūtis, kas viņai palīdzējušas iemantot britu "seksbumbas" titulu.

Praisas krūšu evolūcijas pirmsākumi sniedzas tālā pagātnē – pirmo reizi viņas krūtis mākslīgi tika palielinātas pirms vairāk nekā 16 gadiem. Savukārt pērn implanti no viņas ķermeņa tika izņemti.

Tiesa, drīz vien Praisa atkal mainīja domas un atgriezās pie mākslīgā skaistuma – šogad viņai tika veikta pēc kārtas astotā krūšu operācija, kuras laikā viņas ķermenī tika ievietoti jauni implanti.

Hollija Medisona

Foto: Vida Press

Viens no visu laiku populārākajiem "Playboy" zaķīšiem, kā arī impērijas dibinātāja un šefa Hjū Hefnera bijusī draudzenīte Hollija Medisona (abi attēlā) krūšu palielināšanas operāciju veica 2001. gadā.

"Es vienmēr biju vēlējusies palielināt krūtis, jo mans ķermenis izskatījās neproporcionāls. Manu krūšu izmērs bija 34A, bet citas mana ķermeņa vietas bija daudz formīgākas.

Šī iemesla dēļ es valkāju polsterētu krūšturi un mēdzu tā bļodiņas piepildīt ar zeķēm. 2001. gadā es beidzot tiku pie implantiem," savulaik stāstījusi Hollija, kuras krūtis tika palielinātas līdz D izmēram.

Kā klāstījis bijušais "Playboy" zaķis, krūšu palielināšana esot viens no labākajiem lēmumiem, kādu viņa dzīvē jebkad pieņēmusi.

Denīze Ričardsa

Foto: Vida Press

Sena paruna vēsta: "Trīs lietas – labas lietas." To vērā ņēmusi arī amerikāņu modele un aktrise Denīze Ričardsa (attēlā), kura savulaik bija precējusies ar skandalozo aktieri Čārliju Šīnu.

Ričardsai šobrīd ir 45 gadi, un kopumā viņai veiktas trīs krūšu operācijas. "Kad man bija 19 gadi, dakteris ielika lielākus implantus, nekā es gribēju. Es tik ļoti steidzos palielināt krūtis, ka nepārliecinājos par izvēlētā ārsta kompetenci," kādā intervijā savulaik stāstījusi Ričardsa.

Vēlākajos gados viņas krūtis tika pārveidotas vēl divas reizes, līdz trešajā piegājienā beidzot aktrise bija apmierināta ar rezultātu, jo bija tikusi pie izsapņotajiem apaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!