Foto: Kadrs no video
Svētdien, 27. novembrī, norisinājās Ukrainas šova "Golos" bērnu versijas pusfināls, kurā uz skatuves kāpa arī 11 gadus vecā rīdziniece Katrīna Paula Dīringa (attēlā). Tiesa, viņai šoreiz nepaveicās – meitenītei neizdevās izcīnīt ceļazīmi uz finālu.

Par talantīgās rīdzinieces dalību Ukrainas šovā tapa zināms oktobra sākumā, kad viņa atlases raidījumā žūriju apbūra ar Laras Fabiānas kompozīciju "Je T'aime". Par Katrīnas Paulas skolotāju kļuva ukraiņu dziedātāja Tatjana Libermane, kura plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Tīna Karola.

Novembra vidū Katrīnai Paulai ar savu dziedājumu izdevās pārspēt komandas biedrus un iekļūt šova pusfinālā, kas norisinājās svētdien.

Pusfinālā talantīgā rīdziniece izpildīja kompozīciju "Куда уходит детство". Viņas sniegums sajūsmināja gan žūriju, gan publiku, un meitenīte izpelnījās skaļus aplausus un ovācijas.

Tiesa, neskatoties uz labajiem žūrijas komentāriem un Katrīnas Paulas pārliecinošo sniegumu, iespēja uzstāties un pierādīt savas spējas šova finālā viņai tomēr gāja secen. Šoreiz veiksme uzsmaidīja citiem bērniem.


Tiem, kas seko līdzi latviešu gaitām dažādos ārvalstu talantu šovos, mazās dziedātājas Katrīnas Paulas vārds noteikti nav svešs. Atgādinām, ka aizvadītajā gadā viņa ar ļoti labiem panākumiem startēja Krievijas šova "Golos" bērnu versijā. Viņai tikai pavisam nedaudz pietrūka, lai iekļūtu finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!