Foto: Publicitātes foto

Šoruden televīzijas kanāls TV6 izsludināja konkursu, kurā bija aicinātas pieteikties visas tās meitenes, kuras alkst gozēties zilajos ekrānos. Beidzot noskaidrotas 12 daiļavas, kuras nākamgad kļūs par jaunajām TV zvaigznēm un nokļūs starmešu gaismās.

Konkurss izpelnījās lielu atsaucību – tika saņemti simtiem pieteikumi. Pēc to izvērtēšanas un balsojuma tika atsijātas 50 piemērotākās daiļavas, kuras tika aicinātas uz fināla atlasi, kas norisinājās novembra vidū.

Tagad tapuši zināmi 12 pievilcīgāko, atraktīvāko un citādi atbilstošāko meiteņu vārdi, kurām tiks dota iespēja izmēģināt spēkus televīzijā. Nākamajā gadā katra no meitenēm uz vienu mēnesi kļūs par TV6 "seju".

"Uzdevums nebija viegls, jo nemeklējām vienkārši daiļas būtnes. Mums bija svarīgi atrast meitenes, kurās mājo TV6 būtība – labs humors, dzīvesprieks, iekšēja un ārēja gudrība un skaistums, pašpārliecinātība, atraisītība, sportiskums un prieks par sevi, citiem un dzīvi apkārt!

Protams, svarīga bija arī spēja atbrīvoties, pasniegt sevi un iejusties tēlā," meiteņu vērtēšanas kritērijus komentē žūrijas pārstāve un "MTG TV Latvia" mārketinga direktore Jana Rubīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!