Foto: Vida Press
Šoruden tapa zināms, ka pajukusi amerikāņu dziedātājas Meraijas Kerijas un austrāliešu miljardiera Džeimsa Pakera mīla. Tiesa, skatuves māksliniece ilgi neskumst – jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka viņa mierinājumu radusi cita skavā.

Sensāciju kārajiem fotogrāfiem šonedēļ gadījies ķēriens zelta vērtē. Paparaci šobrīd 46 gadus veco Keriju Havaju salās piefiksējuši kopā ar jaunu mīļāko.

Pēc bilžu nonākšanas atklātībā ārzemju tabloīdi steidz ziņot, ka par dziedātājas šī brīža aizraušanos kļuvis par viņu 13 gadus jaunākais horeogrāfs un dejotājs Braiens Tanaka (abi attēlā).

Abi Havaju salu pludmalē uzvedušies kā divi iemīlējušies balodīši – Kerija un viņas sirdsāķītis viens otru apbēruši ar skūpstiem un draiskiem pieskārieniem.

Tiesa, publiskajā telpā jau labu laiku klīda runas, ka Kerijai uzradies mīļākais, kurš, iespējams, arī vainojams viņas un austrāliešu miljardiera attiecību izjukšanā, bet tikai tagad fotogrāfiem beidzot izdevies tam gūt neapgāžamus pierādījumus – bildes, kurās iemūžināti skūpsti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!