Foto: Facebook.com/HoneyTrek/
Arvien vairāk cilvēku pamet darbu un, bēgot no rutīnas, kā arī tiecoties pēc jauniem iespaidiem un piedzīvojumiem, dodas apceļot pasauli. Šādi rīkojušies arī amerikāņi Maiks un Anne Hovardi – pāris, kura gaitām seko līdzi tūkstošiem ļaužu visā pasaulē.

Maiks un Anne 2011. gadā kļuva par precētu pāri. Daudzi, iespējams, uzskata, ka nākamais loģiskais solis būtu mājokļa iegādāšanās un bērniņu radīšana, bet viņi nolēma mesties avantūrā un sajust, ko nozīmē tvert mirkli un pa īstam baudīt dzīvi.

Mīlētāji uzreiz pēc kāzām pameta savus darbus, izīrēja savu mitekli un pārdeva lielāko daļu mantu, lai dotos apceļot pasauli. Savā ziņā tas bija kā medusmēnesis, taču Maika un Annes gadījumā tas ir ieildzis – abi ceļo jau vairāk nekā piecus gadus.

Savas gaitas iedvesmojošais pāris atspoguļo ne tikai "Instagram" foto blogā, bet arī savā mājaslapā "Honey Trek", kurā ne tikai dalās ar piedzīvojumiem, bet arī sniedz padomus citiem ceļotājiem.

Pa šiem pieciem gadiem Maiks un Anne paviesojušies septiņos kontinentos un vairāk nekā 50 dažādās valstīs, bet atgriezties mājās un nolikt skapī ceļasomas abi pagaidām nav plānojuši.

Our home island of Losinj, #Croatia. We

A photo posted by Mike & Anne - HoneyTrek.com (@honeytrek) on Nov 26, 2016 at 10:16am PST

Can you get a prettier setting for #Mayan ruins? #Tulum, one of the many adventures from the @Travelocity #GnomadSummit16 #Mexico

A photo posted by Mike & Anne - HoneyTrek.com (@honeytrek) on Nov 15, 2016 at 8:50am PST

#50countries50days -- Day 1: #Cuba is where we spent our first #Valentines...when it wasn't so allowed ;) Anyone else been? Want to go?

A photo posted by Mike & Anne - HoneyTrek.com (@honeytrek) on Sep 22, 2016 at 7:01am PDT

Driving the back roads of #Guanacaste #CostaRica, we found the mother of all strangler figs.

A photo posted by Mike & Anne - HoneyTrek.com (@honeytrek) on Aug 10, 2016 at 12:45pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!