Foto: Reuters/Scanpix

Netrūkst šovbiznesa zvaigžņu, kuras, tiecoties pēc ideālā skaistuma, palielinājušas krūtis. Tiesa, daudzas vēlāk šo soli rūgti nožēlojušas. Arī dizainere un savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijusī dalībniece Viktorija Bekhema (attēlā) atzinusies, ka būtu rīkojusies citādāk.

Britu "Vogue" publicējis atklātu vēstuli, kuru Viktorija Bekhema veltījusi sev 18 gadu vecumā. Tajā viņa padalījusies ar dažādām atklāsmēm un brīdinājusi savu jaunības dienu atspulgu, ka viņa savā dzīvē pieļaus dažādas kļūdas.

Kā vienu no kļūdām, kuru viņa nožēlo, Viktorija minējusi krūšu palielināšanu. "Man droši vien vajadzētu teikt, lai tu nemuļķojies ar savām krūtīm.

Es visus šos gadus to noliedzu – muļķīgi. Nedrošības pazīme. Vienkārši priecājies par to, kas tev ir dots," savu pagātnes "es" brīdinājusi šobrīd 42 gadus vecā Bekhema.

Lai gan Viktorija vienmēr vairījusies publiski runāt par savu krūšu mākslīgu uzlabošanu, publiskajā telpā klīst runas, ka viņas sievišķie apaļumi uzlaboti aptuveni gadsimtu mijā.

Savukārt 2009. gadā iepriekšējie implanti tika aizstāti ar nedaudz mazākiem, līdz 2011. gadā ārsti tos izņēma pavisam un Bekhema atgriezās pie dabiskā skaistuma.

To, ka viņas krūtīs vairs nav implantu, Viktorija apstiprināja 2014. gada pavasarī intervijā izdevumam "Allure".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!