Foto: Instagram.com/thebansheemoon
Dženifera Kinga ir 50 gadus veca fitnesa fanātiķe no Ziemeļkarolīnas, kura publiskajā telpā pazīstama kā Farm Girl Jen jeb fermas meiča Džena, un viņai netrūkst nedz pielūdzēju, nedz apjūsmotāju.

Dženai ir "YouTube" kanāls "Banshee Moon", kuram ir vairāk nekā 155 tūkstoši abonētāju. Sievietei ļaužu ievērību izdevies piesaistīt ar savu dzīvesprieku un pozitīvismu, kā arī visnotaļ savdabīgajiem hobijiem.

Kā sava "YouTube" kanāla aprakstā vēstījusi Džena, viņa piedāvā izklaidējošus, uzjautrinošus un interesantus sižetiņus par savām ikdienas gaitām. Nereti videoklipos redzams arī fitnesa skaistules vīrs.

Džena sevi raksturo kā visnotaļ jauku, skaistu un draudzīgu fermas meiteni, kura arī citus iedvesmo pēc 40 gadu vecuma turpināt piekopt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Sieviete uzskaitījusi arī savus hobijus – viņai patīk šaudīties ar ieroci, ar motorzāģi gāzt kokus, vadīt ātras automašīnas, mētāt cirvi, vilkt traktorus un ceļot.

Tāpat fermere piebildusi, ka viņai ne tikai patīk iegādāties apakšveļu un bikini, bet arī gatavot. Vislabprātāk Džena galdā ceļ pašas fermā izaudzēto vistu olas, kā arī fermā audzēto cūciņu gaļu.

Kā vēsta mediji, iedvesmojošā fermere uzgājusi īstenu zelta stīgu – viņas "YouTube" kanāls laika gaitā kļuvis tik populārs, ka gadā viņa ar tā palīdzību nopelna 100 tūkstošus ASV dolāru.

Savukārt, kā intervijās klāstījusi Džena, fitesam viņa nopietni pievērsusies pirms aptuveni astoņiem gadiem. Lai gan viņa vienmēr bijusi sportiska meitene, svarus viņa sākusi cilāt tikai nesen. Turklāt apņēmīgā dāma vislabprātāk trenējas savā fermā.

Džena ar veseri dauza milzīgas traktoru riepas, kā arī veic citus spēka vingrojumus, kas viņai palīdzējuši tikt pie visnotaļ iespaidīga ķermeņa reljefa.

#oldskate #rollergirls #rollergirl #rollerskates #skates #farmgirl #bansheemoon #bikini

A photo posted by Bansheemoon (@thebansheemoon) on Nov 12, 2016 at 11:54am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!