Foto: Instagram.com/viki_odintcova/
Pasauli nesen pārsteidza daiļā Vikija Odincova (attēlā), kura tiek dēvēta par vienu no skaistākajām Krievijas "Instagram" modelēm – viņa piedalījās fotosesijā uz kādas augstceltnes Dubaijā. Tagad tapis zināms, ka viņa savas pārgalvības dēļ nonākusi vietējās policijas redzeslokā.

Daudzus satrauca krievu fotogrāfa Aleksandra Mavrina kadri, kuros Vikija iemūžināta, balansējot uz šauras pārejas un karājoties aiz vienas rokas simtiem metru virs zemes. Ekstrēmās izklaides sadusmojušas arī policistus, kuri sabāruši modeli.

"Darbības, ko veica krievu sieviete, viņas dzīvību pakļāva briesmām," britu izdevumam "The Sun" sacījis Dubaijas policijas pārstāvis, ģenerālmajors Halils Ibrahims Al Mansu.

Kā skaidrojis policists, Dubaijas viesiem vajadzētu saprast, ka tik bīstamas aktivitātes nedrīkst veikt bez drošības stiprinājumiem un attiecīgo instanču atļaujas.

23 gadus vecajai krievu skaistulei pēc šīm pārgalvīgajām izdarībām nācies parakstīt oficiālu paziņojumu, ka viņa vairs nekad neko tamlīdzīgu neatkārtos.

Jāatzīmē, ka arī sociālo tīklu lietotāju vidū nav vienprātības par dzīvībai bīstamo fotosesiju – kamēr daži jūsmo, ka Viktorija ir ne tikai daiļa, bet arī drosmīga, citi nav kautrējušies viņu nodēvēt par "skaistuli bez smadzenēm".

Plašāka sabiedrība par eksotisko skaistuli Vikiju uzzināja pērn, kad izdevums "Maxim" vēstīja, ka viņa ir viena no šī brīža karstākajām krievu jaunajām modelēm. Jaunās sievietes fanu armija ir iespaidīga – viņas "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 3,3 miljoni sekotāju.

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on Feb 3, 2017 at 7:12am PST

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova @sashatikhomirov #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on Dec 29, 2016 at 7:50am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!