Foto: Instagram.com/khristinasiberia/
Mediju un sabiedrības interesi bauda krievu izcelsmes modele, "Instagram" zvaigzne un sabiedrības dāma Kristīna Sisojeva (attēlā). Tiesa, neviens tā īsti nezina, ar ko sieviete nodarbojas, taču viņas dzīves greznība reti kuru atstāj vienaldzīgu.

Kristīnas vārds plaši izskanēja pirms aptuveni četriem gadiem, kad viņa piedalījās britu TV šovā "Meet The Russians", kurā vairāki bagāti Lielbritānijās dzīvojoši krievu izcelsmes pāri ļāva kamerām ielūkoties viņu ikdienā.

Tiesa, Kristīna uz pārējo fona izcēlās – viņa šovā piedalījās bez savas otrās pusītes. Daiļava skaidroja, ka viņa ir precējusies ar britu miljardieri vārdā Čārlzs, ar kuru audzina vienu kopīgu bērnu, tomēr sīkākas detaļas viņa nevēlējās atklāt.

Savukārt drīz pēc Kristīnas parādīšanās šovā uzvirmoja runas, ka viņa melo. "Woman.ru" vēsta, ka publiskajā telpā parādījās foto, kuros viņa it kā redzama kopā ar savu Čārlzu, taču mediji un sociālo tīklu lietotāji drīz vien bija izpētījuši, ka bildēs redzamais vīrietis ir britu uzņēmējs Džailzs Makejs.

Daiļavas stāstu vēl jo vairāk samudžināja fakts, ka Makejs nebūt nav miljonārs. Savukārt tas, ka viņš ir precējies, bija patiesība. Tiesa, nevis ar Kristīnu, bet kādu Kerolainu.

Skaistule savu privāto dzīvi turpināja turēt noslēpumā, bet sarunās ar medijiem Kristīna sāka klāstīt, ka nevēloties apspriest savas attiecības ar vīru, jo jau labu laiku viņa un britu miljardieris esot pašķīrušies.

Kristīna savas ikdienas gaitas cītīgi dokumentē "Instagram" tīklā, un daudzi netiek gudri, kā viņa var atļauties dzīvot ar tādu vērienu, ja jau laulība ar turīgo Čārlzu pajukusi. Tāpat daudzi uzskata, ka daiļavas greznā dzīve ir mākslīgi uzpūsts burbulis.

Sievietes foto blogs ir raibs kā dzeņa vēders – te viņa laiskojas kādā eksotiskā plumalē, te gozējas smalkā burziņā, savukārt jaunākie foto liecina, ka Kristīna ar vairākiem draugiem devusies slēpot uz Alpiem.

Tāpat blogā netrūkst skaistu bildīšu, kurās Kristīna pozē bikini vai pavisam pieticīgās drānās. Arī ainiņas no restorāniem, lidojumiem privātā lidmašīnā un vizināšanās šikos braucamajos ir neatņemama viņas ikdienas sastāvdaļa.

Kristīnas blogam ir vairāk nekā 178 tūkstoši sekotāju. Turklāt daiļava publiski dižojas, ka par viņu raksta Krievijas un britu mediji, un viņas raušanās pēc slavas un uzmanības ir tik uzkrītoša, ka netrūkst nelabvēļu, kas uzskata – modele radījusi ilūziju par savu grezno dzīvesstilu, lai mediju interese par viņu nerimtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!