Foto: Instagram.com/ilonanovoselova/
Sēru vēsts visiem Krievijas televīzijas šova "Ekstrasensu cīņas" faniem – 29 gadu vecumā mirusi viena no pārraides visu laiku spilgtākajām dalībniecēm, pretrunīgi vērtētā ragana Ilona Novoselova (attēlā).

Krievijas plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka Ilona kura pazīstama kā "Ekstrasensu cīņu" septītās sezonas fināliste, 13. jūnija vakarā Maskavā gājusi bojā traģiskā negadījumā – viņa izkritusi pa daudzdzīvokļu ēkas sestā stāva logu.

Traumas pēc kritiena bijušas tik smagas, ka viņa notikuma vietā mirusi. Šobrīd notiek nāves apstākļu izmeklēšana, un kuluāros jau uzvirmojušas runas, ka, iespējams, "Ekstrasensu cīņu" zvaigzne izdarījusi pašnāvību.

"Tagad tiek noskaidroti nāves apstākļi, un tad lems, vai tiks ierosināta krimināllieta," Krievijas izdevumam "Kompravda" sacījis anonīms avots no policijas.

Informators norādījis, ka, visticamāk, nav pastrādāts noziegums. Tāpat sievietei nebija konstatēti psihiski traucējumi.

Zināms, ka neilgi pirms nāves Ilona alkohola reibumā bija sastrīdējusies ar savu mīļoto vīrieti un draudējusi, ka izleks pa logu. Brīdī, kad notika negadījums, dzīvoklī atradusies arī sievietes mamma.

Ilona pirmo reizi "Ekstrasensu cīņās" spēkus izmēģināja šova sestajā sezonā. Viņa sevi dēvēja par raganu vairākās paaudzēs un pārsteidza skatītājus ne tikai ar spējām, bet arī šerpo dabu un atklāto valodiņu. Tiesa, viņa no cīņas vēlāk izstājās, paziņojot, ka gari viņai aizlieguši izmantot spējas.

Nākamajā sezonā Ilona atgriezās un viņai izdevās nokļūt līdz finālam, kurā viņa palika otrajā vietā, piekāpjoties magam Aleksejam Pohabovam.

#илона#новоселова#ведьма#магия#битвасильнейших

A post shared by Илона Новоселова (@ilonanovoselova) on May 17, 2015 at 3:29am PDT

#новоселова#тнт#битвасильнейших#экстрасенсов#новоселова#илона

A post shared by Илона Новоселова (@ilonanovoselova) on May 16, 2015 at 5:42pm PDT

#битва#финал#похабов#джуматова#новоселова

A post shared by Илона Новоселова (@ilonanovoselova) on May 15, 2015 at 4:18am PDT

#новоселова#илона#магия#экстрасенсы#чернаяведьма

A post shared by Илона Новоселова (@ilonanovoselova) on May 11, 2015 at 11:12am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!