Foto: Instagram.com/bellatrixia/
Trīs bērnu māmiņai Bellai Vrondosai (attēlā) viņas skaistums kļuvis par sodību. 33 gadus vecā austrāliete intervijās ārzemju medijiem pastāstījusi, ka netrūkst skauģu un nelabvēļu, kas apgrūtina viņas dzīvi.

Sidnejā dzīvojošajai daiļavai, kura naudu pelna, strādājot par glamūra modeli, katru dienu nākas saskarties ar nievājošiem komentāriem un nelabvēļu dzēlīgajām piezīmēm. Bella uzskata, ka glītām meitenēm nākas strādāt divtik cītīgi, jo sabiedrībā iesakņojies stereotips, ka simpātiskas sievietes ir dumjas un vieglprātīgas.

"Kad cilvēki mani pirmo reizi ierauga, viņi uzreiz savā galvā ieprogrammē, ka es esmu ļauna. Sabiedrība mani nosoda.

Es dievinu Kimu Kardašjanu, jo viņa ir seksīga, bet tajā pašā laikā arī eleganta. Man patīk viņas ģērbšanās stils, bet es nekad neatļaujos būt bezgaumīga. Es vienmēr rūpējos par to, lai man būtu skaists grims un matu sakārtojums. Pucēšanās un krāsošanās ceļ manu pašnovērtējumu," izdevums "Femail" citējis Bellu.

Kā skaidrojusi austrāliete, ne visi spēj pieņemt to, ka viņai ir kuplas mākslīgās krūtis, kuras viņa labprāt izceļ ar dziļiem dekoltē. Daži pat viņai pārmetuši, ka viņa izskatoties pēc eskorta meitenes, nevis gādīgas trīs bērnu māmiņas.

"Daudzi man ir teikuši, ka viņi labāk naudu tērē bērnu vajadzībām. Manuprāt, ir pilnīgi muļķīgi uzskatīt, ka es saviem bērniem neko nepērku.

Būt mammai nenozīmē pārstāt par sevi rūpēties. Es vēlos, lai sabiedrība to beidzot saprot. Kad eju uz lielveikalu, vienmēr velku augstpapēžu kurpes, bet cilvēki uz mani blenž, jo viņiem liekas, ka mammas nedrīkst pucēties. Man ļoti patīk kleitas, svārki un augsti papēži!" sacījusi Bella.

Skaistule arī uzsvērusi – lai gan nelabvēļi cenšas iedragāt viņas pašnovērtējumu, viņai svarīgi ir tikai tas, ko domā pašas bērni.

"Mani bērni mani mīl tādu, kāda es esmu. Ja es kaut ko sevī mainītu, tā vairs nebūtu es pati. Mani bērni domā, ka esmu vislabākā mamma pasaulē, viņi skatās uz citām mammām un prāto, kāpēc viņas nav tik skaistas kā es," piebildusi Bella.

#alreadymonday

A post shared by Bella 👸🏼 (@bellatrixia) on Jun 18, 2017 at 7:32am PDT

😴

A post shared by Bella 👸🏼 (@bellatrixia) on Jun 11, 2017 at 8:13am PDT

Selfacious mood

A post shared by Bella 👸🏼 (@bellatrixia) on Jun 7, 2017 at 10:36pm PDT

Slay 🍩 #HUMA @bellatrixia ~ the glam parlour

A post shared by Bella 👸🏼 (@bellatrixia) on Jun 7, 2017 at 5:09am PDT

A post shared by Bella 👸🏼 (@bellatrixia) on May 28, 2017 at 6:21am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!