Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas rudens, kad TV3 skatītāju novērtējumam tiks sniegts dziedošo talantu šovs "X Faktors", un projekta veidotāji šonedēļ plašāku sabiedrību iepazīstinājuši ar pirmo žūrijas pārstāvi – tā būs grupas "Prāta vētra" ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa (attēlā).

Auškāpas vārds komentārus neprasa – viņa ar "Prāta vētru" sadarbojas kopš 2002. gada un šo gadu laikā ne tikai producējusi grupas ārzemju tūres un šovus, bet arī strādājusi pie muzikālās apvienības albumu un koncertierakstu tapšanas. Papildus tam visam radīti jauni zīmoli "Mītavas alus" un "Mītavas ūdens", kā arī ekase.lv.

"Mūzika ir būtiska manas dzīves sastāvdaļa un ir pilnīgi skaidrs, ka laba mūzika dara cilvēkus laimīgus. Tāpēc esmu gatava kopā ar "X Faktora" dalībniekiem un žūrijas kolēģiem doties šajā ceļojumā, lai noskaidrotu, kas slēpjas aiz nezināmā X.

Es ticu, ka ieraudzīšu uz skatuves kādu, kurš ir gatavs mainīt pasauli, kādu, kuram piemīt apņemšanās, kaisle, šarms un talants!" sajūtās dalījusies Auškāpa.

Šova veidotāji vēsta, ka pavisam drīz tiks atklāti arī atlikušo divu žūrijas pārstāvju vārdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!