Foto: Instagram.com/volochkova_art/
Par sevi atkal atgādinājusi populārā Krievijas balerīna Anastasija Voločkova, kuras slavas pamatā ir ne tikai profesionāli sasniegumi, bet arī tieksme nemitīgi atkailināties.

Voločkova "Instagram" tīklā nekad nav kautrējusies publiski atkailināties un izrādīt savus vizuālos dotumus, priecējot ar draiskiem kadriem, kas nereti balansē uz šaurās robežas starp vieglu provokāciju un klaju piedauzību. Šonedēļ viņa atkal pārsteigusi ar ļoti privātu kadru.

Voločkova publiskojusi foto, kurā viņa kailām krūtīm, kas piesegtas ar pūkainu kaķīti, tapusi iemūžināta gultā, un drīz vien izcēlusies pārmetumu vētra, kurā viņa apbērta ar nosodošiem komentāriem.

Kā vēsta Krievijas mediji, Voločkova ikdienā strādā ar bērniem, un daudziem šāda klaja piedauzība izraisījusi dusmas. "Uz to nav iespējams skatīties. Un arī nemaz nevajag! Lauku bērni tiešām domā, ka viņa ir balerīna," citēts kāds sašutis komentētājs.

"Strādā ar bērniem un sociālajos tīklos rādās tādā paskatā?" sašutumu nav slēpis kāds cits satraukts "Instagram" lietotājs.

Voločkova ar nelabvēļiem nekādās diskusijās gan nav ielaidusies – tā vietā viņa deaktivizējusi iespēju ļaudīm komentēt fotogrāfiju.

Люблю я белые розы👍🏼🌺 #анастасияволочкова #белыерозы

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Nov 2, 2017 at 9:29am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!