Foto: Vida Press
Šovbiznesa zvaigžņu aprindās netrūkst skumju piemēru, kas apliecina – izskata uzlabošana ar plastiskajām operācijām ne vienmēr attaisno cerības. Arī amerikāņu dziedātāja Dženeta Džeksone nekad nav slēpusi, ka gūlusies zem skalpeļa, bet šoruden daudzi satraukušies, ka viņai zudusi mēra izjūta.

Aizvadītajā nedēļā Ņujorkā norisinājās geju, lesbiešu, biseksuāļu un transpersonu dzīvesstila žurnāla "Out" rīkotā mūzikas ikonu balvu pasniegšanas ceremonija. Tajā piedalījusies arī Džeksone, kura, kā vēsta izdevums "Page Six", kas tur roku uz pulsa par notikumiem slavenību dzīvē, izgājusi sabiedrībā pēc ilgāka pārtraukuma.

Džeksones parādīšanās daudziem bijis liels pārsteigums, un vērīgākie piefiksējuši – dziedātājas izskats kopš pēdējās reizes, kad viņa mirdzēja uz sarkanā paklāja, acīmredzami izmainījies.

Lielu ievērību izpelnījies Džeksones deguntiņš, kas, kā novērojuši ārzemju mediji, kļuvis manāmi smalkāks.

"Page Six" steidzis sazināties ar amerikāņu plastikas ķirurgu Metjū Šūlmanu, kurš laipni izanalizējis mūziķes degunu un sniedzis profesionāļa vērtējumu – viņaprāt, 51 gadu vecās Džeksones deguntiņš izskatās pavisam čābīgi.

"Šķiet, ka viņas deguns ir sabrucis," sacījis ķirurgs. "Tas varētu būt vairāku iepriekšējo ķirurģisko procedūru dēļ, kas radījušas kaitējumu deguna pamatā esošajiem skrimšļiem," savu sakāmo turpinājis Šūlmans.

Jāatzīmē, ka intervijā izdevumam "Extra" pirms 11 gadiem Džeksone atzinās – kad viņa bijusi 16 gadus veca, viņai pirmo reizi veikta rinoplastika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!