Foto: F64

Populārais pašmāju reperis Gatis Irbe jeb Gacho savulaik gana daudz uzmanības piesaistīja ar savu mīlas dzīvi un attiecībām. Pēdējos gados Gatis privāto dzīvi centies neafišēt, tomēr nesen atklājis – viņš uzsācis jaunas attiecības.

Pēc tam, kad bija izjukušas daudz aprakstītās mūziķa un Elgitas Magones attiecības, par Gata privāto dzīvi bija zināms maz. Viesojoties telekanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot", viņš daudzus pārsteidzis, atklājot – viņa sirds ir aizņemta.

"Man ir attālinātas attiecības, kas nav viegli un, no vienas puses, nav arī forši," raidījumā atklāja mūziķis.

"Iepazinos ar meiteni šeit, bet viņa pārvācās dzīvot uz citu valsti," paskaidroja Gatis, bet uz jautājumu, kā viņš to spēj izturēt, deva skaidru atbildi – ja kādu mīl, tad var izturēt. Puisis ir apsvēris iespēju meitenei pievienoties, tomēr apzinās, ka nevar tā vienkārši pamest dzīvi šeit.

"Dzīve reizēm nav viegla," atzina Gacho, kuram ar draudzeni sanāk tikties aptuveni divas reizes mēnesī. Šādām attiecībām gan ir arī plusi. Mūziķis godīgi pastāstīja, ka brīnās par saviem draugiem, kuri strīdas ar otru pusīti, jo viņš, satiekoties ar savu mīļoto, vispār nestrīdoties.

Šonedēļ sabiedrības vērtējumam nodots arī Gata projekta "Mesa" jaunais albums. Viesojoties raidījumā, reperis atklāja, ka viņam bijusi pieredze, ka pēc albumu iznākšanas dziesmu tekstu dēļ viņam bijušas domstarpības ar draudzenēm. Šoreiz gan viņam šādas briesmas nedraud.

"Viņa ļoti maz saprot latviski, tāpēc šoreiz ir vieglāk," smejoties atzina Gacho, atklājot, ka meitene to pārdzīvojot, jo vēloties saprast vairāk. Savas mīļotās vārdu mūziķis neatklāja, vien norādīja, ka meitene Vācijā studē medicīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!