Foto: Privātais arhīvs

Balerīna Anastasija Voločkova par uzmanības trūkumu nevar sūdzēties, un rūdītā Krievijas šovbiznesa aprindu zvaigzne dara visu iespējamo, lai interese par viņu nerimtu.

Visbiežāk Voločkova tik ļoti kāroto uzmanību sev piesaista, sociālajos tīklos daloties ar pikantiem kadriem, un šī iemesla dēļ daudzi viņu uzskata par vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa pārstāvēm.

Tiesa, Voločkovai netrūkst arī atbalstītāju, un daiļava daudzkārt apliecinājusi, ka nelabvēļu runas viņai ir vienaldzīgas. Viens no balerīnas iecienītākajiem trikiem, kas vienmēr sajūsmina fanus, ir špagats, kas tiek izpildīts visneiedomājamākajās vietās, un bieži vien viņa to dara pusplika vai pavisam kaila.

Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā Voločkova pārsteigusi, savu izdaudzināto meistarstiķi parādot pilnībā apģērbta. Lai gan dažiem fakts, ka balerīna nav nometusi drēbītes, sagādājis vilšanos, vairums tomēr komentāros atzinuši, ka balerīna pārspējusi pati sevi, jo bieži vis negadās redzēt viņu špagatā apģērbtu.

Перед концертом всегда важно разогреться.💃🏼 И вам желаю растягивать мышцы, если можете и умеете😉, а так же радость и удовольствие!😊👍🏼🌺 Полетела. И как бы не будоражили многих мои шпагаты😂, я не перестану тх представлять. Это элемент моей профессии. 💃🏼 А растяжка досталась мне неимоверным трудом. Попробуйте сами . Но чтобы было грациозно.😊 Не забывайте вытягивать колени. И стройность ног вам обеспечена!😉 @zebra_novahoff #анастасияволочкова #волочкова #балерина #volochkova #ballet #russia #beautiful #enjoy #instagood #me #любовь #красота #шпагатволочковой

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Feb 3, 2018 at 2:43am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!