Foto: F64

Starp pievilcīgākajām pašmāju sievietēm jau daudzus gadus tiek ierindota televīzijas producente un režisore Žaklīna Cinovska, kura ir viena no tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kas pierādījusi – gadi dažkārt ir tikai ieraksts pasē. To viņa arī apliecināja, pirms vairākiem gadiem pozējot žurnālam "Playboy".

2013. gada maijā Žaklīna daudzus pārsteidza, 46 gadu vecumā kaila pozējot žurnāla "Playboy" Latvijas izdevumā, bet tagad intervijā izdevumam "Una" viņa atklājusi, kāpēc piekritusi šim izaicinājumam.

Viņa pastāstījusi, ka savulaik saņēmusi žurnāla "Klubs" redaktora Aināra Ērgļa piedāvājumus bildēties šim populārajam vīriešu izdevumam.

"Man bija trīsdesmit gadu, viss savās vietās – lielas krūtis, garas kājas, bet es domāju – kam man to vajag? Tas nelikās interesanti," atmiņās gremdējusies Cinovska.

Kad viņa jau daudzus gadus vēlāk saņēmusi aicinājumu no "Playboy", apstākļu sakritības dēļ sanācis sastapt Ērgli.

"Emociju uzplūdā viņam izstāstu, un viņš smejas – nu tad beidzot! Žurnālam "Playboy" taču tu nevari atteikt? Nosmējos, ka Hefneram es laikam nevarēšu atteikt. (..) Un tieši tāpēc es piekritu, ka man bija četrdesmit seši. Tad vismaz man bija ko teikt ar savu ķermeni," atzinusi šarmantā dāma.

"Es parādīju vidējo pirkstu personas kodam, jaunības kultam un šiem stulbajiem cipariem. Es gribēju pateikt – meitenes, mēs varam! Ir cits laikmets, citas tehnoloģijas, skaistumkopšanas un veselības iespējas. Mums nav jābūt omēm. Viss patiešām ir atkarīgs no mums pašām," žurnālam "Una" paudusi Cinovska, atgādinot veco patiesību – ja rumpis būs formā, arī galva būs formā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!