Foto: Kadrs no video
Televīzijas tiešraide ziņu reportierim ir liels izaicinājums. Ja gadās kāda kļūme, to nav iespējams izlabot. Savukārt skatītāji tik drīz vis neaizmirst žurnālista neveiksmi un vēl ilgi par to uzjautrinās.

Šonedēļ neveiklu misēkli tiešraides laikā piedzīvojis BBC žurnālists Maiks Bušels, kurš komandu Sadraudzības spēlēs Austrālijā gatavojies intervēt Anglijas izlases peldētājus.

Intervija norisinājusies pie baseina, un filmēšanas vietas izvēle reportierim vēlāk dārgi maksājusi – viņš ar visu mikrofonu ievēlies ūdenī.

Žurnālists iebridis ūdenī, lai sportistus apsveiktu ar panākumiem. Tiesa, Bušels nav piefiksējis zemūdens pakāpienu baseinā, un nākamajā brīdī viņš jau attapies līdz galvai ūdenī.

Reportiera neveiksme uzjautrinājusi ne tikai sportistus, bet arī interneta lietotājus, kas sociālajos tīklos cītīgi dalījušies ar sižetu un spieduši tam "patīk".

Daudzi komentētāji gan sprieduši, ka žurnālists ir pelnījis uzslavu, jo viņš, lai gan nupat ievēlies ūdenī, kā īsts profesionālis turpinājis interviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!