Foto: Instagram.com/nikakristopane/

Bijušā premjerministra Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane jau vairākus gadus ir kopā ar puisi vārdā Lauris Zvirbulis, un šonedēļ viņa plašākai sabiedrībai atklājusi, kā sākušās viņu romantiskās attiecības.

"Instagram" īsajos video stāstiņos nesen tika ieviesta opcija uzdot dažādus jautājumus, un Nikolas fani nesnauž – viņi meiteni iztaujā gan par to, kā viņai izdevies notievēt un kā viņa kopj savus matus, gan izprašņā par privāto dzīvi.

Nikolai šonedēļ uzdots jautājums, kā viņa iepazinusies ar savu mīļoto Lauri, un meitene laipni izklāstījusi savu attiecību stāstu. Abi iepazinušies augstskolā.

"Perfekti atceros, kā viņu pirmo reizi ieraudzīju, viņam gan pagāja ilgāks laiks, lai mani pamanītu. Sākumā kļuvām par draugiem, tad tuvākiem draugiem, tad sākām dzīvot kopā un bijām dzīvokļa biedri, un tikai pāris nedēļas pēc tam sagājām kopā," atklājusi Nikola.

Jāatzīmē, ka pirmo kopā būšanas gadadienu skaistais pāris svinēja 2016. gada rudenī. Mīlētāji svētkus toreiz atzīmēja romantiskā gaisotnē spa viesnīcā.

Savukārt pirms attiecībām ar Lauri Nikola bija saderinājusies ar savu vienaudzi, kuru iepazina kādā ballītē un intervijās medijiem pati dēvēja par "vienkāršu puisi no laukiem" – Mārtiņu Pauru.

Nikola, kuru Latvija iepazina kā omulīgu apaļvaidzīti, pēdējos gados piedzīvojusi krāšņas pārvērtības. Savu stāstu par to, kā viņa no neglītā pīlēna pārvērtusies gulbī un zaudējusi liekos kilogramus, meitene savulaik atklāja intervijā "Delfi Izklaidei".

Jaunās sievietes stāsts kļuva par iedvesmas avotu daudziem, un pa šo laiku Nikola iemantojusi arī visai prāvu atbalstītāju pulciņu, kas cītīgi seko līdzi apņēmīgās dāmas piedzīvojumiem sociālajos tīklos.

Jāņu maz-Bērni 🍻

A post shared by 👱🏼‍♀️💓Nikola Krištopane💓👱🏼‍♀️ (@nikakristopane) on Jun 24, 2018 at 9:56pm PDT

Years go by and the sparks still fly! 💖

A post shared by 👱🏼‍♀️💓Nikola Krištopane💓👱🏼‍♀️ (@nikakristopane) on May 16, 2018 at 9:47pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!