Foto: Publicitātes foto
Decembra sākumā Ķīnā norisināsies prestižais skaistumkonkurss "Miss World", un šogad tajā Latvijas godu aizstāvēs Daniela Gods-Romanovska.

Daniela ir 2016. gada "Mis Latvija" fināliste. Precedents, kad Latviju pasaules mēroga skaistumkonkursā pārstāv konkursa fināliste, nevis uzvarētāja, Latvijas skaistumkonkursu vēsturē notiek jau otro reizi, "Delfi Izklaidi" informē aģentūras "Miss & Mr Latvia" pārstāvji. Pirmo reizi tas bija 2004. gadā, kad Latviju skaistumkonkursā "Miss World" pārstāvēja Līga Meinarte.

Stāstot par sevi, Daniela atklāj, ka zinības viņa apguvusi Rīgas Angļu ģimnāzijā. "Uzskatu, ka šīs skolas pastiprinātā uzmanība angļu valodas apguvei ir devusi neaptveramas priekšrocības un ir viens no iemesliem, kādēļ, izvēloties universitāti, nosliecos par labu doties iegūt savu bakalaura grādu Anglijā.

Zinu, ka sabiedrībā bieži tiek kritizēti jaunieši, kuri izvēlas apgūt bakalauru vai maģistru ārzemēs, taču es uzskatu, ka šīs zināšanas un inovācijas, kuras apgūtas ārzemēs, ļauj jauniešiem palūkoties uz lietām no cita skata punkta, kas ir noderīgi visās dzīves jomās. Kā arī atgriezties Latvijā un pielietot iegūtās zināšanas mājās, kā arī integrēt jaunas inovācijas, lai Latvija turpinātu augt un attīstīties," tā Daniela.

Savukārt vidusskolas gadus skaistule aizvadījusi Rīgas Franču licejā, kurā apguvusi franču valodas zināšanas. Tāpat arī Daniela ir absolvējusi mūzikas skolu, kurā apguvusi altu-saksofonu un klavierspēli.

"Kā arī esmu absolvējusi "Junior Achievement" līderu programmu, kuru noteikti iesaku visiem jauniešiem, kas vēlas attīstīt savas līdera prasmes. Programmas ietvaros tiek dota iespēja attīstīt savu start-up, apmeklēt dažādas meistarklases, kuras vada profesionāļi savā nozarē," stāsta Daniela.

Nākamgad Daniela absolvēs universitāti un iegūs bakalaura grādu "Politikā un Starptautiskajās attiecībās". "Zinu, ka nākošais solis būs iegūt maģistru, taču to plānoju doties apgūt kādā no Āzijas valstīm. Runājot par nākotnes profesiju, labprāt sevi redzētu kādā no starptautiskajām organizācijām, pārstāvot Latviju," nākotnes karjeras mērķus ieskicē skaistumkaraliene.

Jāatzīmē, ka 2017. gadā Daniela Latviju pārstāvēja konkursā "World Miss University", kurā tika kronēta par "Vice Miss".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!