Foto: Vida Press
Viena no britu karaļnama populārākajām un arī apspriestākajām pārstāvēm – prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana – vairākkārt modes kritiķiem apliecinājusi ne tikai savu labo gaumes izjūtu, bet arī pierādījusi, ka viņa ir pati sava ceļa gājēja un nebaidās arī pārkāpt karaliskās ģērbšanās etiķeti.

Megana šonedēļ Londonā apmeklējusi vairākus oficiālus pasākumus, un britu mediji ierasti iztirzājuši viņas izvēlēto apģērbu.

Īpašu ievērību tabloīdi pievērsuši hercogienes kājām. Acīgākie "stila policisti" piefiksējuši, ka prinča laulātā draudzene nebija uzvilkusi zeķubikses.

Prestižais izdevums "Harper's Bazaar" savulaik vēstīja, ka karaliene Elizabete II savas ģimenes sievietēm ir stingri piekodinājusi apvilkt zeķes vai zeķubikses, ja publiski pasākumi tiek apmeklēti tērpā, kas atsedz kājas.

Gandrīz visas karaļnama pārstāves šo nerakstīto likumu cītīgi ievēro, tomēr Megana ir viena no retajām, kura laiku pa laikam pārkāpj etiķeti, un to viņa izdarījusi arī šonedēļ.

Turklāt, kā vēsta britu mediji, gaisa temperatūra Londonā šonedēļ pa dienu pakāpusies vien pāris grādu virs nulles, un preses aptaujātie stila eksperti sprieduši – gaidībās esošā Megana bez zeķubiksēm ne tikai pārkāpusi etiķeti, bet arī rīkojusies ļoti vieglprātīgi, riskējot saaukstēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!