Foto: DELFI

Dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova šonedēļ nāca klajā ar paziņojumu, ka bijušā mīļotā vīrieša, precētā afērista Ronalda Alpes dēļ viņai nācies skaidroties ar savu banku par dažādiem aizdomīgiem darījumiem. Vēlāk sieviete arī atklājusi, ka iesaldēts viņas bankas konts, un tas krietni apgrūtina viņas ikdienu.

Liene šonedēļ "Facebook" publiskoja video, kurā uzrunāja savu bijušo draugu Ronaldu un citas sievietes, kuras viņš, slēpjoties aiz dažādiem izdomātiem vārdiem, pēdējos gados apkrāpis un izmantojis. Dziedātāja atklāja, ka saņēmusi no bankas paziņojumu, kurā viņai lūgts iesniegt "pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem manā kontā un norādīt saikni ar šādām tādām personām, lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu".

Sieviete pastāstīja, ka viņai jādodas uz banku rakstīt iesniegumu, un uzsvēra, ka negrasās melot par bijušā drauga darījumiem. Liene pauda apņēmību bankā izklāstīt visu patiesību un mudināja Ronaldu beidzot uzņemties atbildību pa saviem nodarījumiem. Tāpat arī Ušakova atklāja, ka ar viņu sazinājušās arī citas sievietes, kuras uzticējušās melīgajam donžuānam un tagad saņēmušas paziņojums no bankas.

Liene sava publiskā ieraksta komentāros vēlāk arī atklājusi, ka viņai nācies piedzīvot ļoti nepatīkamu situāciju. Kad viņa mēģinājusi norēķināties ar savu bankas karti, tas nav izdevies, jo viņas konts, pašai to nemaz nezinot, ticis iesaldēts.

"Devos uz banku taisnā ceļā šo jautājumu risināt. Izrādās, ka bankai esot šādi tādi jautājumi. Uzrakstīju iesniegumu, lai tas skaistulis tagad domā. Iet un risina. Ja viņam viss tur ar papīriem ir kārtībā, tad aizies, visu iesniegs, paskaidros un lieta tiks slēgta. Man nav jāiet un jāmelo vai jāmeklē viņu rokās un jāsniedz iekšā kaut kādi papīri viņa vietā," savu nostāju paudusi Liene.

Dziedātāja arī skaidrojusi, ka attiecības ar Ronaldu jau sen esot beigušās un abi vairs neuztur nekādu kontaktu. "Mjaa... Es gribēju savam "ex mīļotajam cilvēkam" palīdzēt, tas saucas," piebildusi Liene.

Viņas rīcībā nonākusi informācija, ka arī citas Ronalda piekrāptās sievietes saskārušās ar līdzīgām problēmām.

"Ļoti ceru, ka viss šis cirks drīz noslēgsies! Ronaldam novēlu aiztipināt līdz bankai un nokārtot neskaidrības jebšu visu meiteņu sasāpējušos jautājumus (manus tajā skaitā), kas radušies tavu pārskaitījumu (uz mūsu kontiem) dēļ, lai mēs varētu mierīgi dzīvot tālāk," vēstījusi Liene.

Atgādinām, ka pēc tam, kad Liene pērn nāca klajā ar paziņojumu par Ronalda afērām, arī bariņš citu sieviešu atzinās, ka precētais kundziņš viņas savaldzinājis, izmantojis un pievīlis. Turklāt viena no meitenēm, kura vēlējās palikt anonīma, apgalvoja, ka gaidot Ronalda bērnu.

Pats stāsta vaininieks pašmāju presei taisnojās, ka pagātnē esot kļūdījies, tomēr arī Liene neesot balta un pūkaina. Ronalds apgalvoja, ka daiļava meklējot lētu slavu. Šie vārdi pamatīgi nokaitināja Ušakovu, un viņa virtuālajā vidē nāca klajā ar telefonsarunu ierakstiem, kuros bija dzirdams, kā afērists viņai stāsta kārtējos melus, lūdzas, lai viņa izdzēš savu ierakstu "Facebook", pat piesolot naudu, un visādi citādi cenšas pierunāt sievietei pilnas ausis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!