Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 25. februāra, vakarā kanālā "STV Pirmā!" startēja realitātes šovs "Kivičs. Pavisam privāti" par mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes attiecībām. Pāris skatītājiem atklāja, kā starp abiem pērn rudenī uzplauka simpātijas, kā arī izklāstīja visnotaļ intīmas detaļas par savu seksuālo dzīvi.

Tiesa, tie, kuri bija paklausījuši Kiviča teiktajam, ka šovā redzētais šokēšot daudzus, iespējams, pēc pirmās sērijas noskatīšanās piedzīvoja nelielu vilšanos, jo tajā lielākoties tika atspoguļoti temati, par kuriem abi mīletāji pēdējos mēnešos publiski jau izteikušies gan intervijās, gan sociālajos tīklos.

Tā, piemēram, Kivičs sūkstījās, ka izdevniecība "Zvaigzne ABC" atteikusies izdot viņa jauno grāmatu. Tāpat arī mūziķis šķendējās par karikatūru, kurā viņa mīļotā Liene atveidota kā Nāve ar izkapti uz pleca. Dusmu uzplūdā mūziķis sāka lamāties un trieca miskastē caurduri.

Pāris pastāstīja, ka Lienes dzīvoklī šobrīd notiekot remonts, tāpēc abi esot atraduši citu mitekli. Lienes meitas tikmēr dzīvojas pie tēta.

Pārītis viens otru iepriecināja arī ar dažādām mīļuma izpausmēm – Andris Lienei gultā pasniedza kafiju, notīrīja viņas zābakus, sasildīja viņas rokas un citādos veidos apčubināja savu mīļoto. Abi kopā devās arī uzspēlēt tenisu un papusdienot uz krodziņu.
Foto: Publicitātes foto

Liene un Andris arī dalījās pārdomās par savu intīmo dzīvi un pastāstīja, ka abi pirms tam nemaz neesot nojautuši, ka sieviete un vīrietis kaut ko tādu vispār kopā var piedzīvot. Kivičs neslēpa – pirms tam viņš veselu gadu esot izticis bez seksa.

Kad starp Andri un Lieni uzplaukušas jūtas, abi pat devušies uz kādu viesu namu, kur ieplānotās dienas vietā palikuši divas. Tur tad mīlētāji esot sapratuši, ka arī gultā starp abiem valda izcila saskaņa.

"Piemēram, Liene vispār ļoti slikti pazina savu ķermeni," klāstīja Kivičs, un Liene apstiprināja – Andris esot atvēris viņas sievišķību.

Pāris pieminēja arī Andra sievu. Mūziķis pastāvēja uz to, ka Madara, kura rūpējas par abu kopīgajām meitiņām, pieprasot pārāk lielas naudas summas, turklāt uzstādot arī ultimātus, kas apgrūtina šķiršanās procesu. Kivičs arī pauda nostāju, ka Madara par viņu speciāli esot pasūdzējusies presei, un Liene mīļotajam piebalsoja.

Pāris pirmās sērijas skatīšanos atspoguļoja "Facebook" tiešraidē, un ļaužu viedoklis par redzēto dalījās. Daļa Kivičam un Skulmei veltīja uzmundrinošus vārdus, bet citi neskopojās ar pārmetumiem.

Tā, piemēram, daži acīgākie piefiksēja, ka Kivičs, būdams pasažieris, Lienes vadītajā automašīnā nebija piesprādzējies, kā to paredz likums. Savukārt citi nebija apmierināti ar pāra neglaimojošajiem izteikumiem par Madaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!