Foto: Vida Press

Britu mūziķis un komponists Eds Šīrans ir ne tikai viens no populārākajiem, bet arī noslēpumainākajiem dziesminiekiem pasaulē. Skatuves mākslinieks savu privāto dzīvi allaž ļoti sargājis, un jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka viņš pērnā gada izskaņā slepus kļuvis par precētu vīru.

Šīrans jau daudzus gadus ir kopā ar savu bijušo skolasbiedreni Šeriju Sibornu. Izdevums "The Sun" šonedēļ no pārim pietuvinātiem avotiem, kas, protams, gribējuši palikt anonīmi, uzzinājis, ka pērn neilgi pirms Ziemassvētkiem jaunieši viens otram teikuši jāvārdu mācītāja priekšā.

Zinātāji klāstījuši, ka kāzu ceremonija notikusi Šīrana lauku īpašumā Safokas grāfistē Anglijā.

"Eds apprecējās dažas dienas pirms Ziemassvētkiem. Tās bija ļoti klusas kāzas – tikai Eda tuvākie skolas laiku draugi, tuvākie radinieki un mācītājs," apgalvojis kāds informators.

Kāzās bijuši tikai 40 lūgtie viesi. "Nekāda Teilore Svifta, ierakstu kompānijas darboņi, karaliskā ģimene vai popzvaigznes. Viņš negribēja kņadu, viņš vēlējās, lai tas viņiem ir kaut kas īpašs – nelielas ziemas kāzas," norādījis anonīmais avots.

Vērīgākie Šīrana fani koncertos arī piefiksējuši, ka viņa vienas rokas zeltnesi tagad rotā laulības riņķis.

Izskanējusi informācija, ka 28 gadus vecais Šīrans un par viņu divus gadus jaunākā Šerija šovasar rīkos vēl vienas lielas kāzu svinības, kurā tiks ielūgti arī visi viņu slavenie draugi un paziņas.

"Viņi ir ieplānojuši kāzu ballīti festivāla stilā. Tā varētu notikt vasaras izskaņā," norādījis informators.

Atgādinām, ka 12. jūlijā Šīrans savas tūres ietvaros viesosies Latvijā. Viņa koncerts notiks Lucavsalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!