Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme nesen atkal paviesojušies pie tetovēšanas meistara. Abi tikuši pie jauniem tintes zīmējumiem.

Lai gan Liene savulaik bija pret tetovējumiem un tos neatbalstīja, attiecībās ar Andri viņai tie iepatikušies, šovā "Kivičs. Pavisam privāti" trešdienas vakarā klāstīja Skulme. Mūziķis piebilda, ka, viņaprāt, tetovējumi sabiedrībai parāda, ka "mana miesa pieder man".

Andris pirmais ļāvās adatas dūrieniem, un viņam uz kakla tika ietetovēta frāze "Tikai uz priekšu". "Man 2019. gada martā nav nekā svarīgāka, kā skatīties tikai uz priekšu," savu izvēli pamatoja mūziķis.

Savukārt Lienei uz pleca tika uztetovēts kronītis un teksts "His queen" ("viņa karaliene"). Kā skaidroja Skulme, viņai zīmējums saistās ar laiku, kad viņa piedalījās skaistumkonkursos. Savukārt kā karaliene viņa šobrīd jūtas, jo viņai blakus esot savs karalis.

Atgādinām, ka Lienei un Andrim uz plaukstas locītavas ap gadu miju tika izveidoti līdzīgi tetovējumi, kas sastāv no bezgalības zīmes, uzraksta "soulmates", ļoti īpaša datuma, sirsniņas un mīļotā iniciāļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!