Foto: Publicitātes foto

Pie kanāla 360TV skatītājiem ar jaunāko sezonu atgriezušies restorānu kari, šovs "8 naži un gardēdis", kurā dažādos tēlos uzmirdz atraktīvais humorists un mūziķis Nauris Brikmanis. Šonedēļ viņš iejutīsies īpaši kolorītā personāžā.

Sestdienas, 23. marta, sērijā "naži" jeb pašmāju restorānu īpašnieki viesosies pie viena no šīs šova sezonas skarbākajiem pavāriem. Valters Zirdziņš jau vairākus gadus iekārtojies Vecrīgā un lepni pārvalda "Valtera restorānu". Savas darbošanās laikā viņš ir pierādījis, ka spēj radīt īstus gastronomijas šedevrus no pašmāju gardākajiem produktiem.

Nauris šoreiz pārtaps par jaunbagātnieku Žeņu un kopā ar blondu daiļaviņu, kuras tēlā iejutīsies aktrise Lelde Dreimane, dosies uz restorānu un kacinās viesmīļus ar īpaši nekaunīgu uzvedību. Savukārt slavenība, kura vērtēs restorānu, šonedēļ būs dziedātāja Liene Šomase.

Jaunbagātnieku pārītis spītīgi vēlēsies ieņemt nevis viņiem ierādītas, bet gan pašu iekārotās vietas.Viņi uz restorānu dosies ne tikai vērtēt ēdienkarti, bet arī pārbaudīt, kā personāls tiek galā ar neparastiem, kolorītiem klientiem.

Lelde īpaši labi iejutās jaunajā tēlā – viņa skaļi koķetēja ar savu mīļoto Žeņu un ar nemitīgiem jautājumiem provocēs arī pašu Valteru. Savukārt brīdī, kad pats restorāna īpašnieks nāks iepazīstināt ar servēto ēdienu, daiļava visu uzmanību veltīja nevis viņam, bet sevis fotografēšanai.
Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka šovā pavārmākslā un viesmīlībā šajā sezonā sacenšas Andris Reizenbergs ar "Balzāmbāru", Māris Jansons ar "Kest", Valters Zirdziņš ar "Valtera restorānu", Edgars Barbaks ar "Auroru", Normunds Skauģis ar "Lāčiem", Arvis Zemanis ar "Herbāriju", Paula Uzkliņge ar "Dainām" Ikšķilē. Īpašu asumu šovam piešķirs fakts, ka cīņā iesaistīsies arī Šeila ar svaigēdāju un vegānu kafejnīcu "Nirwana Raw" Tas nozīmē, ka "nažiem" būs ne vien jāgatavo slepenā gardēža jeb Naura Brikmaņa izvēlētos ēdienus, bet jāsarūpē īpaša maltīte svaigēdājai Šeilai.

Katrā no šova "8 naži un gardēdis" sērijām astoņi Latvijā iecienītu un populāru restorānu īpašnieki dodas viens pie otra ciemos, lai baudītu un arī vērtētu trīs ēdienus no ēdienkartes. Tos iepriekš, nevienam nezinot, būs jau izvēlējies un nogaršojis "slepenais viesis" – Nauris Brikmanis, kurš ik reizi pārtop citā tēlā un neviena nemanīts viesojies restorānā. Brīdī, kad ar restorāna maltīti cienājas "naži" jeb restorāna īpašnieki, viņš ar video kameras palīdzību vēros un salīdzinās sev pasniegtos ēdienus ar lepnajiem viesiem sarūpētajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!