Foto: Vida Press

Trešdien, 17. aprīlī, pusapaļu jubileju atzīmē savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijusī dalībniece, dizainere Viktorija Bekhema. Viņai šajā dienā aprit 45 gadi.

Jau agrā bērnībā mazā Viktorija saprata, ka vēlas kļūt par zvaigzni. Meitene savas prasmes cītigi spodrināja teātra skolā, tāpat arī viņa apguva dziedāšanu un dejošanu, un drīz vien viņai uzsmaidīja veiksme – 1994. gadā viņa kļuva par vienu no grupas "Spice Girls" dalībniecēm.

Lai gan Viktorija grupā nebija pirmā vijole, viņa kopā ar pārējām četrām kolēģēm kļuva par pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu superzvaigznēm. Visas "spicās" meitenes bija tā laika elki, un viņu plakāti rotāja daudzas sienas pusaudžu istabās visā pasaulē. Jaunieši par viņām fanoja, atdarināja un apbrīnoja.

Kad neticami populārā grupa gadu tūkstošu mijā pajuka, Viktorija, tāpat kā pārējās dalībnieces, centās uzsākt solo karjeru, tomēr no visa piecinieka viņai klājās visčābīgāk, ar dziedāšanu viņai savu slavu tā īsti neizdevās noturēt.

Tā vietā Viktorija atrada citu aizraušanos – modi. 1999. gadā viņa mija gredzenus ar britu futbolistu Deividu Bekhemu, un abi daudzus gadus tika uzskatīti par vienu no pasaulē stilīgākajiem slavenību pārīšiem.

Viktorijas vārds regulāri gozejās dažādu izdevumu veidotajos vislabāk ģērbto sieviešu apkopojumos, un viņa ne tikai izskatījās stilīgi, bet ar pilnu krūti metās modes biznesā, nodibinot pati savu apģērbu un aksesuāru zīmolu.

Lai gan Viktorija laika gaitā kļuvusi par stila ikonu un ietekmīgu personāžu modes industrijas augstākajās aprindās, viņa vienmēr uzsvērusi, ka par visu svarīgāka viņai ir ģimene un bērni.

Bekhema, kura ir četru bērnu mamma, ir spilgts piemērs tam, ka sieviete var būt ne tikai mamma, pavarda sargātāja un mīloša sieva, bet arī veiksmīga biznesa lēdija. Tiesa, tā kā Viktorija fotogrāfijās reti smaida, daudzi uzskata, ka viņa ir dzīves un pienākumu nogurdināta, bet Bekhema vairākkārt skaidrojusi, ka viņai pašai gluži vienkārši nepatīkot savs smaids.

Jāatzīmē, ka šis gads ir ļoti īpašs arī grupai "Spice Girls" – tā dosies atkalapvienošanās stadionu tūrē un ar vairākiem koncertiem uzstāsies dažādās Lielbritānijas pilsētās. Tiesa, Viktorija šajā avantūrā ir nolēmusi nepiedalīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!