Foto: Kadrs no video

Plašu atpazīstamību iemantojusī tetovētā latviešu izcelsmes modele Irēna Straume jeb Monami Frost šopavasar kļuva par mammu otrajai meitiņai, un nedēļu pēc dzemdībām plašākai sabiedrībai atklāts mazulītes vārds – vecāki meiteni nosaukuši par Neo.

Jau vēstīts, ka Irēna meitiņu 13. aprīlī laida pasaulē mājdzemdībās. Aizvadītajās brīvdienās viņa publiskojusi video, kurā kopā ar ģimeni savam plašajam fanu lokam atklājusi mazulītes vārdu.

Kā video, kas divās dienās "YouTube" jau noskatīts vairāk nekā 260 tūkstošus reižu, pastāstījusi modele, viņa jau pirms grūtniecības iestāšanās zinājusi, ka bērniņam tiks dots vārdiņš Neo. Turklāt, kā norādījusi Irēna, viņasprāt, šis vārds meitenei pat piestāv labāk nekā zēnam.

Modele un viņas vīrs, pieprasītais tetovēšanas meistars Anrijs Straume, pastāstījuši, ka šis vārds viņiem abiem vienmēr bijis ļoti īpašs. Abi pirmoreiz to dzirdējuši populārajā filmā "Matrikss" ("Matrix"), kur par Neo tiek dēvēts galvenais varonis-izredzētais. Attiecību sākumposmā Andrijs mīļoto saucis par savu Neo jeb savu īsto un vienīgo.

Atgādinām, ka modeles un tetovēšanas meistara ģimenē aug arī meita Gabriela, kura nāca pasaulē, kad Irēnai bija 15 gadi.

25 gadus vecā Monami ar ģimeni jau daudzus gads dzīvo Anglijā, un laika gaitā viņa kļuvusi ar vienu no pasaulē zināmākajām un populārākajām tetovētajām modelēm. Viņai pieder arī pašai savs apģērbu zīmols un vegānu burgernīca.
View this post on Instagram

We got a new badass babe in town 👶🏻😎🖤

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Apr 18, 2019 at 9:27am PDT

View this post on Instagram

April 13th our little angel was born at the comfort of our home.🖤 Pure magic ✨

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Apr 14, 2019 at 8:07am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!