Foto: Privātais arhīvs

Šopavasar jaunas vēsmas bijušā basketbolista, boksera Kaspara Kambalas mīlas dzīvē – ceturtdien, 25. aprīlī, viņš sociālajos tīklos nācis klajā ar paziņojumu, ka šobrīd ir nopietnās attiecībās ar modeli un aktrisi Loretu Ezeriņu (abi attēlā).

Par pārmaiņām privātajā dzīvē sportists pavēstījis sociālajā tīklā "Facebook", norādot, ka ir attiecībās ar Loretu.

Tāpat arī simpātiskā tumšmate šopavasar parādījusies sportista publiskotajos kadros "Instagram".

Informācija par Loretas gaitām ir skopa. Jaunā sieviete sociālajos tīklos savu privāto dzīvi pārlieku neafišē. Savukārt publikācijas dažādos izdevumos liecina, ka viņa ir modele un izmēģinājusi spēkus arī kā aktrise, uzmirdzot pirmajā latviešu veidotajā 3D filmā "Rīga-2041".

Atgādinām, ka Kambala ne tik sen atpakaļ saderinājās ar stilisi Zani Pertniku-Gromovu, bet pērn rudenī tapa zināms, ka pēc vairāku gadu ilgas kopā būšanas mīletāji nolēmuši iet šķirtus ceļus.

Aizvadītā gada novembrī ziņu virsraksti vēstīja, ka Kambala pēc šķiršanās no līgavas ir uzsācis attiecības ar sociālo darbinieci un modeli Anastasiju Sadovsku. Abi pašmāju presei arī apliecināja, ka ir kopā, bet šī savienība drīz vien izčibēja, un sportists šī gada sākumā sevi atkal dēvēja par brīvu vīrieti.
View this post on Instagram

Spring vibes... #islandlife #teamkambala #boxer #fighter #may3rd #lo #lovinglife

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on Apr 20, 2019 at 11:58am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!