Foto: LETA

Vasara tiek uzskatīta par karstāko kāzu sezonu, un vienā no trim gada siltākajiem mēnešiem jau pavisam drīz gredzenus mīs arī gastroenterologs Hosams Abu Meri un viņa mīļotā sieviete, raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāja Linda Krūmiņa.

Abu Meri pagātnē jau ir divas šķirtas laulības. Savukārt viņa mīļotajai Lindai šīs būs pirmās kāzas. Lai gan zināms, ka pāris precēsies vasarā, abi par savu privāto dzīvi runā ļoti izvairīgi.

"Nevēlos afišēt un vairs komentēt savas attiecības," izdevuma "Vakara Ziņas" jaunākajā numurā sacījis Abu Meri. Tiesa, viņš tomēr atklājis dažas detaļas par kāzām.

Kā atklājis gastroenterologs, kāzas notiks Latvijā. Lai gan Hosams dzimis un audzis Libānā, kas ir musulmaņu valsts, viņš nekad nav bijis reliģisku uzskatu piekritējs, un viņa kāzas ar Lindu būs ieturētas eiropeiskā stilā.

Tāpat arī Abu Meri atklājis, ka no Libānas uz kāzām Latvijā ieradīsies arī viņa ģimene. Topošajai sievai ar Hosama vecākiem jau esot izveidojušās ļoti draudzīgas attiecības.

Atgādinām, ka Hosama attiecības ar TV personību aizsākās 2017. gada novembrī, un kopš tā laika abi kļuvuši par vienu no spilgtākajiem Latvijas slavenību pāriem. Plašāka sabiedrība par TV personības un ārsta attiecībām uzzināja tikai pērn pavasarī.

Pirms tam Abu Meri vairākus gadus bija precējies ar uzņēmēju Lindu Mūrnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!