Foto: LETA
Ģimenes pieaugumu sagaidījusi bijusī Latvijas tāllēcēja Ineta Radeviča. Vieglatlēte šonedēļ nākusi klajā ar paziņojumu, ka pasaulē nācis viņas trešais bērns.

Skaistos jaunumus Radeviča pirmdien, 6. maijā, izziņojusi savā "Instagram" foto blogā, padaloties ar fotogrāfiju, kurā iemūžinātas jaundzimušā un viņa vecāku rokas.

"Maksimilians," foto aprakstā dēliņa vārdu atklājusi Radeviča. Tāpat arī bilde papildināta ar bērniņa dzimšanas datumu – puisēns nācis pasaulē 3. maijā. Dzemdības notikušas slimnīcā Maiamibīčā, Floridā.

Atgādinām, ka Radevičas vīrs ir hokejists Pjotrs Ščastļivijs. Viņu ģimenē jau aug divi bērni – dēls Marks un meita Amēlija.

Jau vēstīts, ka sportistes karjeru Radeviča noslēdza pēc 2012. gada Londonas olimpiskajām spēlēm, kur viņa palika ceturtā, no bronzas godalgas arī atpaliekot tikai par centimetru, toreiz sasniedzot rezultātu 6,88 metri.

Savukārt pērn rudenī medijus pāršalca ziņa, ka pēc atkārtotām pārbaudēm Radevičai konstatētas pozitīvas dopinga analīzes Londonas olimpisko spēļu laikā. Radeviča pēc tam atkāpās no Latvijas Vieglatlētikas savienības (LBS) prezidentes amata.

View this post on Instagram

❤️Maximilian @05032019

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on May 6, 2019 at 7:00am PDT

View this post on Instagram

Woo hoo the weekend is almost here! 💃🏼🥂😎...Oh, wait, I am pregnant 🤰🤪#weekendmood #nevertheless

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on Apr 25, 2019 at 11:34am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!