Foto: Privātais arhīvs
Ukraiņu popzvaigzne Nastja Kamenska un reperis Potaps, īstajā vārdā Oleksejs Potapenko, savulaik slavu ne tikai dzimtenē, bet arī ārpus tās robežām iemantoja kā dueta partneri. Abus mūziķus arī īstajā dzīvē vieno romantiskas jūtas, un nesen dziedošie mīlētāji apprecējušies.

Ilggadējie skatuves partneri, kuri duetā uzstājās no 2006. līdz 2017. gadam un bija iemantojuši plašu atpazīstamību Ukrainas kaimiņvalstīs, tostarp arī Krievijā, kā arī citās zemēs krievvalodīgo vidū, gredzenus mijuši 23. maijā netālu no Kijevas.

Izdevums Star Hit vēsta, ka mūziķu kāzas izmaksājušas aptuveni septiņus miljonus Krievijas rubļu (aptuveni 97 tūkstoši eiro). Šajā summā nav ierēķināti tēriņi par dekorācijām un koncertprogrammas izmaksas.

Pēc svinīgās brīvdabas ceremonijas dzīres turpinājušās itāļu restorānā Kijevas pievārtē. Lūgto viesu vidū bijušas daudzas Ukrainas šovbiznesa zvaigznes, tostarp arī Ukrainas komiķis Andrijs Daņilko, kurš pazīstams kā kolorītā Verka Serdjučka.

Pāris uz savas skaistās mīlestības svinībām ielūdzis aptuveni 250 viesu. Vairāki Krievijas un Ukrainas mediji Potapa un Nastjas kāzas nodēvējuši par gada notikumu šovbznesā.

Jāatzīmē, ka Potapa un Nastjas duets pajuka 2017. gadā, kad abi nolēma pievērsties solo karjerām. Savukārt kāzās pāris atkalapvienojās arī uz skatuves un iepriecināja viesus ar vairākām kopdziesmām.

Pēc kāzām jaunlaulātie devušies medusmēnesī uz Turciju.

Potapa un Nastjas attiecības allaž apvijis noslēpumainības plīvurs. Par to, ka abus vieno romantiskas jūtas, tika mēļots daudzus gadus, tomēr mūziķi ilgu laiku noliedza, ka starp viņiem būtu simpātijas.

View this post on Instagram

endless love ❤️ #bearanddiamond 🐻💎

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux) on May 23, 2019 at 1:50pm PDT

View this post on Instagram

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 MUA: @mariia_samharadze Hair: @vlasova____irina Dress: @novias.ua

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux) on May 24, 2019 at 10:52pm PDT

View this post on Instagram

Нежно и сексуально: свадебный наряд Насти Каменских был куплен в киевском салоне NOVIAS 🌸 Настя выбрала роскошное платье цвета айвори силуэта «рыбка», подчеркивающее ее стройную фигуру. Наряд она приобрела в столичном салоне Novias, который продает эксклюзивные дизайнерские платья. Платье Насти от израильского бренда Galia Lahav. Оно состоит из нескольких слоев, украшено нежным кружевом ручной работы, рукава расшиты тонким узором, а глубокое V-образное декольте выгодно подчеркивает грудь певицы. Благодаря сложной многослойной съемной юбке наряд Насти менялся! За вечер она предстала в нескольких образах. 🌸 #bearanddimond #настякаменскихсвадьба #потапсвадьба #потапинастя #потап #настякаменских #nk #каменских #potap #potapinastya #potupinastyaf

A post shared by Свадебные и вечерние платья ❤️ (@novias.ua) on May 24, 2019 at 3:28am PDT

View this post on Instagram

#honeymoon @realpotap

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux) on May 25, 2019 at 2:02am PDT

View this post on Instagram

Que onda? We on a same page/ same wave! #honeymoon #bearanddiamond #bearanddiamond🐻💎

A post shared by Oleksii Potapenko (@realpotap) on May 27, 2019 at 1:37am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!