Foto: Vida Press

Šonedēļ oficiālajā valsts vizītē uz Lielbritāniju bija devies ASV prezidents Donalds Tramps un viņa pavadošā svīta, tostarp arī meita Ivanka ar vīru, sava tēva padomnieku Džaredu Kušneru. ASV pirmās ģimenītes gaitas plaši aprakstītas dažādos medijos, un Trampus no sava redzesloka nav izlaiduši arī jokdari, kuri pacietīgi gaidījuši iespēju pavīpsnāt.

Daļai interneta huligānu īstens deserts bija Trampa uzvedība svinīgajā banketā Bekingemas pilī, kur prezidents pamanījās pārkāpt uzvedības protokolu. Tāpat arī jokdari izsmējuši visai ērmīgu Ivankas un viņas laulātā drauga kopbildi, nodēvējot to par "baisu un biedējošu".

Plašu ievērību iemantojis preses fotogrāfu uzņemts kadrs, kurā Trampa vecākā meita un padomnieks Kušners noraugās uz cilvēkiem pa Bekingemas pils logu.

Daudzi šo fotogrāfiju nodēvējuši par biedējošu un salīdzinājuši ar ainu no kādas psiholoģiski stindzinošas šausmu filmas.

""Mirdzums". Tikai daudz biedējošāk," kāds jokdaris fotogrāfiju pielīdzinājis uz Stīvena Kinga noveli "The Shining" balstītajai 80. gadu šausmu filmai ar tādu pašu nosaukumu.

Savukārt vēl kāds cits jokdaris tviterī čivinājis, ka prezidenta meita un znots "tika nofotografēti, cieši veroties ārā pa pils logu, šķirti no pasaules un šīs dimensijas ar stikla rūti un tukšumu, kur agrāk atradās viņu dvēseles", asprāti citējis izdevums "People".

Daži arī norādījuši, ka Ivanka un Džareds izskatoties pēc "ļaunajiem dvīņiem" un "apsēstām lellēm".

Jāatzīmē, ka ļaudis ne tikai mētājušies ar jociņiem, bet arī kritizējuši faktu, ka prezidenta meita un znots vispār devušies Trampam līdzi uz Lielbritāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!