Foto: Vida Press
Šajās brīvdienās Londonā norisinājās ikgadējā Karoga parāde jeb Krāsu maršs, kurā tradicionāli piedalās visa kuplā karaliskā ģimene. Par godu šim īpašajam notikumam pie karalisko pienākumu pildīšanas mēnesi pēc dēliņa piedzimšanas atgriezusies arī prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana.

Krāsu maršs ir daļa no karalienes Elizabetes II jubilejas svinībām. Karaļnama pārstāvji šajos svētkos piedalās gan svinīgajā parādē, gan arī no Bekingemas pils balkona skatās gaisa spēku parādi un pamāj tautai.

Saseksas hercogiene kopš dēliņa Ārčija Harisona Vindzora piedzimšanas 6. maijā visu uzmanību bija veltījusi jaundzimušā aprūpei, karalisko pienākumi pildīšanu atstājot tikai vīra ziņā, bet svētkos viņa tomēr izgājusi sabiedrībā.

Daudzi Saseksas hercogu pāra atbalstītāji pauduši sajūsmu pēc ilgāka pārtraukuma atkal redzēt Meganu kopā ar karalisko ģimeni. Kā vēsta britu mediji, dēliņš Ārčijs tikmēr palicis mājās kopā ar auklīti.

Jau vēstīts, ka Harija un Meganas dēliņš pasaulē nāca agrā pirmdienas, 6. maija, rītā un dzemdībās piedalījies arī bērna tēvs. Puisēns ir septītais rindā uz Lielbritānijas troni.

Zēnam tika dots vārds Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors. Puisēns ir karalienes astotais mazmazbērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!