Foto: Bazaly Photography
Aizvadītās nedēļas izskaņā dzimšanas dienu svinēja šovrūms "Noname Place", un par godu šim īpašajam notikuma tika prezentēta vasaras tērpu kolekcija, kuru novērtēt bija sapulcējušas stilīgākās rīdzinieces.

Par viesu labsajūtu un svētku atmosfēru rūpējās pasākuma vadītāja Ieva Adamss. Pasākuma apmeklētāji tika lutināti ar franču stila uzkodiņām, saldējumu, spirdzinošiem dzērieniem, elegantu modes skates noformējumu un dažādām izklaidēm, tostarp arī floristikas meistarklasi.

Starp prezentācijas apmeklētājiem bija tādas sabiedrībā pazīstamas un populāras personības kā modes dizainere un žurnāla "L'Officiel" redaktore Dace Krieviņa-Bahmane, stiliste Anita Altmane, Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, kā arī modes jomas eksperte Kristīne Rudzinska.

Pēc vasaras kolekciju prezentācijas norisinājās grandioza ballīte, atzīmējot modes vasaras sezonas sākumu Rīgā.

"Šodien ir mūsu dzimšanas diena, un ļoti priecājamies to svinēt kopā ar cilvēkiem, kuri mīl modi tāpat kā mēs," pasākuma viesus uzrunāja šovrūma dibinātāja Aļona Grevcova,

Vasaras kolekciju šovrūmā prezentēja zīmoli "Noname Atelier", "Art Jam", "PM looks", "Eletto", "Tooche", "Angelique jewelery", "Lazy Francis", "Blush", "L.A.B." un "Knitted people".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!