Foto: AFP/Scanpix/LETA
Lielbritānijas prinča Harija un Saseksas hercogienes Meganas dēliņš Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors 6. jūlijā svinēs divu mēnešu jubileju, un jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka šajā dienā gaidāmas puisēna kristības.

Karaliskajai ģimenei pietuvināts avots informējis izdevumu "People", ka Ārčija kristības sestdien notiks karalienes Elizabetes II privātajā kapelā Vindzoras pils teritorijā. Turpat netālu atrodas Frogmoras kotedža, kurā dzīvo Harijs un viņa ģimene.

Tiek vēstīts, ka šī kapela izvēlēta, jo Megana un Harijs savam dēlam vēlējušies intīmu un mierīgu ceremoniju vietā, kas ir īpaša pašai karalienei.

Tiesa, Elizabete kristībās, visticamāk, sava noslogotā grafika dēļ nepiedalīsies. Tomēr tas nav nekas ārkārtējs, jo arī pērn, kad tika kristīts prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas dēliņš Luiss, viņas augstība ceremoniju nepagodināja ar savu klātbūtni.

Kristībās piedalīsies aptuveni 25 cilvēki – ģimene un tuvāki draugi. Nākamajā dienā Saseksas hercogu pāris, visticamāk, izplatīs oficiālos kristību foto.

Izdevums "Insider" vēsta, ka Harijs un Megana, kuri jau iepriekš lauzuši karaliskās ģimenes tradīcijas, arī dēliņa kristībās rīkosies pa savam un nesekos protokolam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!