Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā Vaita salā pie Lamanša notika ikgadējā labdarības regate, kurā piedalījās arī britu karaliskā ģimene. Lauvas tiesu preses un sabiedrības uzmanības sporta pasākumā izpelnījušies Lielbritānijas prinča Viljama un viņa laulātās draudzenes Kembridžas hercogienes Katrīnas vecākie bērni, kuri klātesošos burtiski apbūruši ar savām izdarībām.

Gan Katrīna, gan Viljams divu dažādu komandu sastāvā startēja burāšanas sacensībās. Tikmēr viņu atvases princis Džordžs un princese Šarlote baudīja pasākumu un ar neviltotu bērna prieku sekoja līdzi notiekošajam. Savukārt pastarītis princis Luiss šoreiz bija palicis mājās.

Ikreiz, kad karaliskie ķipari iziet sabiedrībā, tas kļūst par plaši apspriestu notikumu, un arī regatē mazais princis un princese par uzmanības trūkumu nevarēja sūdzēties.

Abu troņmantnieku izdarības plaši aprakstītas britu presē un atspoguļotas fotogrāfijās, un vislielāko sajūsmu izpelnījusies četrgadniece Šarlote, kura klātesošajiem parādījusi mēli un priecējusi ar nebēdnīgām grimasēm.

Mazās princeses aušošanās sasmīdinājusi un uzjautrinājusi gan klātesošos, gan tos, kuri par viņas izdarībām uzzinājuši ar preses starpniecību.

Tiesa, arī Džordžs nav palicis ēnā – daudzus apbūris viņa piemīlīgais smaids. Mazais princis pamazām pieaug, un jaunākās bildes liecina, ka viņam jau izkrituši priekšējie piena zobi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!