Foto: F64

Pirms pāris mēnešiem tapa zināms, ka pēc vairāk nekā desmit kopdzīves gadiem šķirtus ceļus nolēmuši iet populārā kantri dziedātāja Linita Mediņa un viņas vīrs Uldis. Mūziķe šovasar publiski komentējusi laulības pārtraukšanas iemeslus un atzinusi – šis lēmums gan viņai, gan vīram nav bijis viegls.

Pāris pastiprinātu sabiedrības un mediju uzmanību savulaik izpelnījās ievērojamās gadu starpības dēļ – Uldis ir 14 gadus jaunāks par Linitu.

Intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā Linita pastāstījusi, ka kopā ar Uldi nodzīvoja 12 gadus, bet beidzamajā laikā bijusi sajūta, ka ikdiena kopā abiem vairs nesniedz gandarījumu un piepildījumu, tāpēc nolēmuši, ka pareizāk būtu dzīvot šķirti.

"Tāds liels jau nekas nav noticis. Neviens trešais cilvēks pa vidu nav iestājies. Man šķiet, ka mums šis lēmums atnāca maksimāli godīgā ceļā. Varējām jau turpināt dzīvot tālāk un mēģināt apklusināt iekšējo balsi, kas teica: kaut kas nav labi – vai tiešām tāda ir tā patiesā mīlestība? Kaut kas ir beidzies. [...]," atklājusi Linita.

Dziedātāja uzsvērusi, ka viņa un Uldis ikdienā bijuši ļoti laba komanda. Linita arī neuzskata, ka īsta mīlestība ir tauriņi vēderā. Viņasprāt, kopdzīvē svarīga ir harmonija, lai otrs cilvēks saprot tavu iekšējo būtību, bet viņa sākusi justies nesaprasta un ne īsti laimīga.

"[...] Vienkārši starp mums vairs nav sapratnes. Paldies, ka viņš man nav radījis nekās sirdssāpes, nav emocionālu pārmetumu, bet tieši tāpēc ir tik grūti izšķirties. Jo nav nekā tāda, ko viņam varu pārmest. Tāpēc man ir milzīga vainas izjūta un domas, ka esmu pie visa vainīga. Mēs jau kādu gadu šķīrāmies un mēģinājām salabt, šķīrāmies un atkal mēģinājām. Līdz pēdējam mirklim mēģinājām saglābt to, kas mums bija. Bet tas vairs nebija iespējams [...]," tā Linita.

Viņa uzsvērusi – par bijušo vīru nekad neteiks nevienu sliktu vārdu, jo "viņš ir labs". Kantri zvaigzne azinusi, ka šobrīd viena jūtoties ļoti labi un mierīgi. Linitai pēc šķiršanās parādījušies arī jauni vaļasprieki.

Linitai ar Uldi ir kopīga meitiņa. Tāpat arī dziedātāja ir mamma diviem jau pieaugušiem dēliem no viņas iepriekšējām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!