Foto: F64

Otrdien, 27. augustā, Sočos tika aizvadīta jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" otrā muzikālās sacīkstes diena. Latvijas pārstāves – grupa "Radio trio" – izpildīja savu oriģināldziesmu, un vakara izskaņā viņas kopumā ierindojās sestajā vietā.

Konkursā šogad piedalās talantīgi mūziķi no 11 dažādām valstīm, tajā skaitā ASV un Kubas. Latviju Sočos pārstāv Gabriēla Zvaigznīte, Madara Dzintara-Pluša un Katrīna Anna Vīgante jeb grupa "Radio trio".

Pēc pirmās konkursa dienas meitenes ar 81 punktu kopvērtējumā ierindojās sestajā vietā. Arī pēc otrā vakara viņām pagaidām nav izdevies pakāpties augstāk. Meiteņu trio ar kopsummā nopelnītiem 157 punktiem joprojām atrodas sestajā pozīcijā.

Pirmajā vietā pagaidām turas Albānijas pārstāve Inisa Neziri.

Jau vēstīts, ka konkursantus žūrijā vērtē tādi novērtēti un populāri ar mūziku saistīti ļaudis kā Igors Nikolajevs, Filips Kirkorovs, Antons Beļajevs, Sergejs Lazarevs, Andželika Varum, Leonids Agutins, Dimitriss Kontopuloss, Intars Busulis un arī mūzikas kanāla "Muz TV" ģenerāldirektors Armans Davletjarovs. Žūrijas priekšsēdētājs ir konkursa "tēvs" Igors Krutojs.


View this post on Instagram

A post shared by Radio trio (@radio_trio) on Aug 27, 2019 at 1:49pm PDT

View this post on Instagram

📸 @dubroale

A post shared by Radio trio (@radio_trio) on Aug 27, 2019 at 1:38pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!