Foto: DELFI

Latviešu dziedātājs Dons (Artūrs Šingirejs) šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniedza savu jauno singlu "Lūdzu vēl neaizej", kā arī izziņoja koncertu "Es nāktu mājās" Daugavas Stadionā nākamgad augustā, un par godu šim īpašajam notikumam trešdienas, 11. septembra, vakarā mākslinieks bija noorganizējis īpašu tikšanos ar faniem.

Mākslinieks ar saviem atbalstītājiem un daiļrades cienītājiem tikās tirdzniecības centrā "Spice", un pasākums tika aizvadīts tā dēvētā "flash mob" jeb zibakcijas stilā.

Pasākuma apmeklētājus sagaidīja dejotāji, kas dziesmas "Es nāktu mājās" pavadībā un Lienes Gravas horeogrāfijā ar melnu krāsu uz lielformāta baltas lapas izveidoja foto sienu. Mūzikas skaņām pieklustot, klātesošos pārsteidza melnbaltu pūku lietus, "Delfi Izklaidi" informē organizatori.

Sanākušie viesi varēja arī nobildēties ar iemīļoto mūziķi un ar viņu pārmīt dažus vārdus.

Jau vēstīts, ka "Lūdzu vēl neaizej" ir otrais singls no pavasarī gaidāmā studijas albuma. Uz skatuves 2020. gada 14. augustā Dons atgriezīsies ar līdz šim vērienīgāko koncertu, kas notiks Daugavas Stadionā. Biļetes uz koncertu var iegādāties no ceturtdienas, 12. septembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!