Foto: Pēteris Vīksna
Aizvadītās nedēļas izskaņā rīdzinieku un galvaspilsētas viesu iecienītajā restorānā-bārā "Koya" tika atklāta rudens/ziemas sezona. Šis īpašais notikums tika nosvinēts ar izmeklētu ēdienu degustāciju, kokteiļu malkošanu un populāru dīdžeju setu.

Kā "Delfi Izklaidi" informē ballītes rīkotāji, pasākuma īpašā viešņa bija dīdžejmeitene, stila, mūzikas un modes mūza no Maskavas, viena no slavenākajām krievu modelēm Darja Maligina.

Jaunu disko programmu piedāvāja arī Maskavas elektroniskās mūzikas mākslinieks DJ Korets. Uzstājās arī pašmāju iemīļotie "house" deju ritmu mākslinieki Mariash un Judzhen. Vakara gaitā tika prezentēts arī pazīstamā Latvijas ielu mākslinieka "Vour" mākslas projekts.

Viesi augstu novērtēja ne tikai mūziku un restorāna "Koya" interjeru un pasākuma dizainu, kas radīja unikālu vakara atmosfēru, bet arī "Hennessy" bārmeņu radītos kokteiļus un restorāna sarūpētos ēdienus.

Restorāna pārstāvji informē, ka rudens sezonā klientus priecēs jauna rudens/ziemas ēdienkarte, kas būs pieejama jau no oktobra vidus. Tajā būs atrodami dažādi šefpavāra Pāvela Skopas radīti ēdieni, piemēram, panko rīvmaizē ceptas austeres, pastinaku-lazdu riekstu krēms pīlādžu želejā, kā arī sēņu tēja, kas ir ekskluzīva gan pagatavošanas, gan pasniegšanas veida ziņā – tēju vāra, izmantojot dažādas kaltētas sēnes, jūraszāles un pievienojot garšvielas, bet pasniedz ar fuagrā uz hokkaido maizes ar melno ķiploku biezeni.

Jāatzīmē, ka no 7. līdz 13. oktobrim norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalīsies daudzi populāri un iemīļoti Rīgas restorāni, tostarp arī "Koya".

Kā norāda restorāna īpašnieks Māris Kreilis, sezonas atklāšanas ballīte izpelnījās lielu ļaužu interesi, un viņš sola, ka drīzumā gaidāmi vēl vairāki interesanti pasākumi, pārsteigumi un jauninājumi.

"Daudzi vakara viesi vēlējās apsveikt arī mūsu šefpavāru Pāvelu Skopu, kurš tikko saņēmis "Latvijas 2019. gada pavāra" titulu, konkursā uzveicot vairākus Latvijas vadošos šefpavārus un apliecinot savu amata meistarību. Mēs ļoti lepojamies ar Pāvelu un viņa panākumiem," tā Kreilis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!